Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Zakelijke video laten maken

Strak en professioneel

Een bedrijfsfilm of business video kan vele vormen aannemen en hoeft niet altijd lollig of spectaculair te zijn. Soms liever niet zelfs. Gelukkig horen strakke, zakelijke, professionele video’s ook tot ons repertoire.

Alle (video)disciplines

Wij hebben alle kennis, vakmensen en toptalenten in huis die nodig zijn voor het maken van jouw zakelijke video. Scriptschrijvers, cameramensen, regisseurs en nog veel meer!

Volledige begeleiding

We dumpen natuurlijk niet zomaar wat cameramensen op je kantoor. Nee, wij verzorgen alles rondom de videoproductie. Jij hoeft dus helemaal niets te doen! Het mág natuurlijk wel.

Eigen merkidentiteit

We hebben veel vakkennis en ervaring en kunnen elke kant opgaan met de video…. zolang het maar jouw kant is. Laat dat maar aan ons over!

Een greep uit ons werk Voorbeelden van zakelijke video's
Breinwave Animatievideo's
Bol.comBedrijfsfilms
KomoriBedrijfsfilms
CALVITestimonialvideo's
Breinwave
Breinwave algemeen
Loading
bol.com
bol.com
Loading
Komori
Testimonial video Komori
Loading
CALVI
CALVI
Loading

Ook een zakelijke video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Effectieve zakelijke video

Focus op de boodschap

In een zakelijke video wil je je punt duidelijk overbrengen, op een gezaghebbende en geloofwaardige manier. Dan is het slim om je op de boodschap te focussen, zonder toeters en bellen.

Boeiende zakelijke video

Zakelijk én spannend

Een zakelijke video is vaak strak en to the point, maar dat is niet hetzelfde als saai. Bij voorkeur laat je er allerlei mooie shots, overgangen of grafische elementen in voorkomen. Dat kan prima.

Onze aanpak

Efficiënt en creatief

Bij Devion schieten we altijd raak, met beelden, woorden en geluiden die precies de juiste doelen treffen. Met gebruik van al onze vakkennis en oog voor jouw identiteit.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Een zakelijke video lijkt heel rechttoe rechtaan, maar we kunnen niet zomaar beginnen. Jouw doelen moeten helder zijn en jouw stijl herkenbaar. Dus willen we eerst van jou horen wie je bent.

Stap 2: Concept

Zodra we weten hoe je in elkaar zit en wat je doelen zijn, gaan we een goed doortimmerd idee bedenken. Na wat sparsessies beslissen we samen wat het eindconcept wordt.

Stap 3: Script

Staan de hoofdpunten op papier? Dan gaan we ze met elkaar verbinden in een perfect uitgewerkt script. Met de beste dialogen, een mooie opbouw en de meest doeltreffende payoffs.

Stap 4: Opnames

Fijn, we kunnen gaan filmen! Daar doen we het toch stiekem voor. Hier krijgt alles vorm, voor je eigen ogen. Onze filmprofessionals leggen alles zo zorgvuldig mogelijk vast, in de mooiste beelden.

Stap 5: Montage & Sound

Filmen is belangrijk, maar in de montageruimte wordt het een verhaal. Hier worden alle shots en scènes in de juiste volgorde gezet en worden effecten, muziek en voice-over toegevoegd.

Stap 6: Inzet

Video voltooid. Top! Maar we willen wel zeker weten dat de video een succes is; en blijft. Dus plaatsen we de video op de juiste plek en analyseren we het kijkgedrag.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Blog Meer over zakelijke video's
BLOG / Videostrategie Grote toekomst voor zakelijke video Onderzoek door Cisco
BLOG / Animatievideo's Zakelijke animatie: strak, aantrekkelijk en… zakelijk In de huisstijl van jouw organisatie