Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Youtube marketing

Gouden platform voor videomarketing

Youtube marketing is een zeer krachtige manier om meer kijkers voor je video te krijgen. Dat Youtube allang niet meer alleen voor kattenfilmpjes, unboxing-video’s of ‘fail’-compilaties is, weten de meeste mensen wel. Toch wordt dit videokanaal nog veel te weinig gebruikt voor serieuze videomarketing door bedrijven en merken. Eeuwig zonde! Want door aan Youtube marketing te doen profiteer je van de enorme omvang van dit platform.

Snel vindbaar op Youtube

Op één na grootste zoekmachine

Youtube, dat onderdeel is van Google, is de op één na grootste zoekmachine ter wereld. Hier moet je dus aanwezig zijn. Devion helpt je graag hiermee. Wij weten precies wat er komt kijken bij het opstellen van een eigen Youtube-kanaal en hoe we het beste jouw doelgroep kunnen bereiken.

Strategische Youtube marketing

Zoekwoorden en sterk videoconcept

Ja, Youtube is gratis en je kunt enorme aantallen kijkers bereiken, maar dat gaat niet zomaar. Er is concurrentie, er zijn algoritmes waar je rekening mee moet houden, en je video’s moeten kwalitatief hoogwaardig en geloofwaardig zijn. Gelukkig ben je hiervoor bij Devion aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat je video’s geoptimaliseerd worden op de beste zoekwoorden.

Onze aanpak

Jatube!

Zeg net als Devion zelf ‘ja!’ tegen Youtube. Het is echt een gemiste kans als je de kansen van dit waardevolle videoplatform niet benut. Wij kunnen jouw video’s en strategie op Youtube tot in de puntjes verzorgen en voor echte resultaten zorgen. Dat doen we met onze enorme ervaring, vakkennis, humor, en karakteristieke eigenwijze aanpak.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Youtube marketing vinden we gaaf dus we kunnen niet wachten om de camera’s aan te zetten en mooie beelden te gaan maken. Maar hier hebben we eerst een plan voor nodig. Dus stap 1 is om met jou of je team om tafel te gaan zitten voor een goed gesprek, om helder op ons netvlies te krijgen wie jij bent en wat jou uniek maakt. Dan pas kunnen we je bedrijf of merk goed verkopen en je videocampagne succesvol maken.

Stap 2: Youtube strategie
Stap 3: Video's maken
Stap 4: Kanaal instellen
Stap 5: Video's uploaden
Stap 6: Analyse
Youtube marketing zoals het hoort Kwestie van principes
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - - Eric Dubbelaar - Mavention

Ook Youtube marketing inzetten?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen
Een greep uit ons werk Voorbeelden van Youtube marketing
De UniePromovideo's
Blog Meer over Youtube marketing
BLOG / Bedrijfsfilms Adverteren met je bedrijfsfilm op Youtube is zinloos? Betaal alleen voor geinterseerde kijkers
BLOG / Youtube marketing Adverteren op YouTube Alle opties uitgelegd