Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Wervingsvideo laten maken

Het ideale visitekaartje

Met een authentieke wervingsvideo zorgt video agency Devion ervoor dat je sollicitanten een goede indruk krijgen van je organisatie en de functie. Bovendien zetten we je video op de juiste plekken en momenten in, voor de grootste zichtbaarheid en verbinding met je doelgroep.

Alle (video) disciplines

We beschikken over alle disciplines voor het maken van een pakkende video. Scenarioschrijvers, cameramensen, regisseurs, animators, editors en nog meer filmprofessionals komen samen in Team Devion. Aangenaam.

Volledige begeleiding

Ons team neemt de hele filmproductie voor zijn rekening, van concepting tot productie en inzet. Uiteraard sparren we nog wel met jou over de gewenste doelen en stijl.

Eigen merkidentiteit

Een wervingsvideo is pas geslaagd als jouw unieke identiteit naar voren komt. Jouw stijl en wensen staan dus altijd centraal. Een overtuigende, perfect passende video: dat is wat je bij ons krijgt.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van wervingvideo's
CalviTestimonialvideo's
MaventionVideo marketing
Interim ValleyPromovideo's
Tom TomTestimonialvideo's
Calvi
Testimonialvideo
Loading
Mavention
Mavention
Loading
Interim Valley
Recruitmentvideo
Loading
TomTom
TomTom BRIDGE Hub Productvideo
Loading

Ook een wervingsvideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Betrokkenheid: van jou en je sollicitanten

Jouw bedrijf op jouw manier in de spotlights

Beslissen om voor langere tijd bij een bedrijf te gaan werken is lastig; daarom is een goede indruk van de sfeer, mensen en functie erg belangrijk. Gelukkig blijf je bij het volledige productieproces betrokken, zodat je zelf op de authenticiteit van de video kunt toezien.

Een perfecte match: dat weten en meten we

De beste werving door scherpe analyses

Bij Devion weten we heel goed wat werkt in een wervingsvideo. En bij het maken houden we rekening met juiste communicatiestijl, boodschap en de optimale publicatieplek. Maar we stoppen niet zodra je video op zijn plek staat; we blijven analyseren en optimaliseren, voor het beste bereik en de gunstigste conversiecijfers.

Onze aanpak

Maatwerk, voor succes en jouw identiteit

Natuurlijk, wij hebben alle noodzakelijke video- en marketingkennis in huis, maar jouw doelen, visie en merkidentiteit staan centraal. Daarom zijn er ook verschillende feedbackmomenten en dragen we samen zorg voor een kwaliteitsvideo die helemaal bij je past.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Om jouw bedrijf zo authentiek en aantrekkelijk mogelijk voor de dag te laten komen, moeten we je goed leren kennen. Geen probleem, na ons kennismakingsgesprek kunnen met elkaar lezen en schrijven… en video’s maken.

Stap 2: Concept

De hoogste tijd om de beste manier te bedenken om je sollicitanten over de streep te trekken. Onze kennis van jou en je doelen verwerken we in een pakkend concept. Kun jij je hierin vinden? Dan geven we er een klap op en gaan we door!

Stap 3: Script

Onze scriptschrijver zet nu de beste scènes, dialogen, overgangen en wendingen voor jouw wervingsvideo op papier. Zo duidelijk mogelijk, zodat de regisseur precies weet wat de bedoeling is.

Stap 4: Opnames

Met een perfect filmbaar script in de pocket kunnen onze regisseurs, camera- en geluidsmensen aan de slag om de beste beelden te schieten. We nemen je hierbij alle zorgen uit handen. Je hoeft alleen toe te kijken hoe filmmagie tot leven komt.

Stap 5: Montage & Sound

In de montagestudio komen de geschoten beelden samen en vormen de daadwerkelijke video. Daar worden alle scènes in de juiste volgorde gezet, ingekort waar nodig, voorzien van effecten, overgangen, een voice-over, kleurcorrectie, muziek… alles om de kijker te overtuigen.

Stap 6: Inzet

We willen uiteraard dat de video ook succes heeft en dit weten we pas nadat de video is ingezet. Je krijgt van ons een videoplayer en we publiceren je wervingsvideo op de beste plekken. Dan analyseren we het kijkgedrag en verbeteren we de video waar nodig.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over wervingvideo's
BLOG / Recruitment video's 23 inspirerende voorbeelden van recruitmentvideo’s (en tips!) De beste wervingsvideo's bij elkaar
BLOG / Bedrijfsfilms De hoogste tijd voor een recruitment video: 7 tips voor 2024 Zeven waardevolle tips voor je recruitmentvideo