Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Wervingsvideo laten maken

Ideale werving: van productie tot inzet

Een wervingsvideo – of recruitmentvideo – is het ideale visitekaartje voor je organisatie. Videomarketing bureau Devion weet niet alleen perfect de sfeer en inhoud van je bedrijf of functie over te brengen, maar zorgt ook voor de meest optimale verspreiding van jouw wervingsvideo. Zodat jij door de beste kandidaten gezien wordt.

Alle (video) disciplines

Alle disciplines die nodig zijn voor het maken van een pakkende video, vind je bij ons terug. Scenarioschrijvers, cameramensen, regisseurs, animators, editors en nog veel meer fantastische filmprofessionals komen samen in Team Devion. Aangenaam.

Volledige begeleiding

Ons vakkundige team neemt de hele filmproductie voor zijn rekening, zonder dat jij ergens naar om hoeft te kijken. Wil je toch liever zelf ook wat doen? Geen probleem, dan maken we de video samen!

Eigen merkidentiteit

Een wervingsvideo is pas geslaagd als jouw unieke identiteit optimaal naar voren komt. Jouw stijl en wensen staan dus altijd centraal als wij een video gaan maken. Een overtuigende, perfect passende video, dat is wat je bij ons krijgt.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van wervingvideo's
CalviTestimonialvideo's
MaventionVideo marketing
Interim ValleyPromovideo's
Tom TomTestimonialvideo's
Calvi
Testimonialvideo
Loading
Mavention
Mavention
Loading
Interim Valley
Recruitmentvideo
Loading
TomTom
TomTom BRIDGE Hub Productvideo
Loading

Ook een wervingsvideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Betrokkenheid: van jou en je sollicitanten

Jouw bedrijf op jouw manier in de spotlights

Het is best lastig: beslissen om voor langere tijd bij een bedrijf te gaan werken; dan wil je een zo goed mogelijke indruk van de sfeer, mensen en functie hebben. Los van een live bezoek is er geen betere manier om dit te bereiken dan middels een wervingsvideo. Een echt authentieke video werkt hierbij het beste; daarom is het wel zo fijn dat je bij het volledige productieproces betrokken blijft, zodat je hier zelf op kunt toezien.

Een perfecte match: dat weten en meten we

De beste werving door scherpe analyses

Bij Devion weten we heel goed wat werkt in een wervingsvideo. En bij het maken houden we al rekening met juiste communicatiestijl, boodschap en de optimale publicatieplek. Maar we stoppen niet zodra je video op zijn plek staat; we blijven analyseren en optimaliseren, voor het beste bereik en de gunstigste conversiecijfers.

Onze aanpak

Maatwerk, voor succes en jouw identiteit

Natuurlijk, wij hebben alle noodzakelijke video- en marketingkennis in huis, maar voor een effectieve wervingsvideo is het belangrijk dat jouw doelen, visie en merkidentiteit centraal staan. Daarom zijn er ook verschillende feedbackmomenten en dragen we samen zorg voor een hoge kwaliteit video die helemaal bij je past.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Elke wedstrijd begint met een aftrap. En ja, dit is een wedstrijd, waarbij je kunt winnen. Maar in dit geval geen punten of een beker, maar sollicitanten. Een goede voorbereiding en kennismaking is altijd belangrijk, maar helemaal bij iets persoonlijks als een wervingsvideo. Om jouw bedrijf zo authentiek en aantrekkelijk mogelijk voor de dag te laten komen, moeten we je goed leren kennen. Geen probleem, na onze fijne kennismakingsgesprek kunnen met elkaar lezen en schrijven… en video’s maken.

Stap 2: Concept

Als je ons voor de volle 100% hebt overtuigd, gaan we kijken hoe we hetzelfde kunnen doen met je potentiële sollicitanten. Door het bedenken van een geweldig idee voor je wervingsvideo. Laat het maar aan onze creatieve geesten over om onze kennis van jou en je doelen in een pakkend concept te gieten. Kun jij je ook hierin vinden? Dan geven we er een klap op en gaan we door!

Stap 3: Script

Nadat we alle punten hebben uitgezet op de kaart, gaan we kijken hoe we deze met elkaar moeten verbinden. Hier komen onze getalenteerde scriptschrijvers om de hoek kijken. Zij hoeven maar één blik op het concept te werpen en krijgen dan meteen de meest geïnspireerde brainwaves voor het uiteindelijke script. De beste scènes, dialogen, overgangen en wendingen voor jouw wervingsvideo worden nu op papier gezet. Zo duidelijk mogelijk, zodat de regisseur precies weet wat de bedoeling is.

Stap 4: Opnames

Met een perfect filmbaar script in de pocket kunnen onze regisseurs, producenten, camera- en geluidsmensen aan de slag om de beste beelden te schieten voor jouw video. Beelden waardoor iedere potentiële sollicitant zin krijgt om langs te komen, kennis te maken en aan het werk te gaan bij jouw bedrijf. We nemen je hierbij alle zorgen uit handen. Je hoeft alleen af en toe een medewerker voor de camera te zetten. Verder is het toekijken hoe filmmagie tot leven komt.

Stap 5: Montage & Sound

Als alle beelden zijn geschoten, is de video nog niet af. In de montagestudio krijgt de video pas betekenis. Dan worden alle scènes in de juiste volgorde gezet, ingekort waar nodig, voorzien van effecten, mooie overgangen, een voice-over, kleurcorrectie, muziek… Alle middelen worden gebruikt om van het losse materiaal een overtuigend geheel te maken.

Stap 6: Inzet

Zelfs als de video helemaal af is, zit ons werk er nog niet op. Onze taak is het produceren van een succesvolle video en dit weten we pas zeker als we zien dat hij goed bekeken wordt. Daarom krijg je van ons een videoplayer en publiceren we je wervingsvideo op de beste plekken. Ook analyseren we het kijkgedrag en verbeteren we de video waar nodig. Alles voor het beste resultaat.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over wervingvideo's
BLOG / Recruitment video's De kracht van video bij employer branding (tips!) Zo trek je de juiste medewerkers aan
BLOG / Recruitment video's 23 inspirerende voorbeelden van recruitmentvideo’s (en tips!) De beste wervingsvideo's bij elkaar