Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Werken bij video laten maken

Voor een pakkend beeld

Tuurlijk, je kunt best een vacaturetekst maken waarin staat hoe leuk en uniek je bedrijf is. En dat je op zoek bent naar een creatieve spin-in-het-web zonder 9-tot-5 mentaliteit voor wie programma x geen geheimen heeft. Maar tenzij de werkloosheidscijfers door het plafond schieten, zal er geen haan zijn die ernaar kraait. Er is nauwelijks een beeld bij te vormen. Je hebt veel meer aan een pakkende ‘werken bij’-video waarin de sollicitant live de sfeer kan proeven en meteen weet – en voelt – wat er verwacht wordt. En wat niet.

Alle (video) disciplines

Team Devion helpt jou graag bij het bedenken, maken en verspreiden van een ”werken bij”-video. Het team heeft alle disciplines in huis om een effectieve ”werken bij”-video te maken.

Volledige begeleiding

Wij nemen de gehele organisatie rondom de videoproductie van jou ”werken bij”-video uit handen en zorgen er natuurlijk voor dat je altijd op de hoogte bent. Vind je het nou leuk om zelf ook mee te denken? Dat kan, dan doen we het samen.

Eigen merkidentiteit

Aan hergebruik van beelden doen wij niet, elke klant verdient een unieke video. Wij vinden het belangrijk dat jouw huisstijl goed terug te zien is in de video.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van werken bij video's
MaventionVideo marketing
DoxisBedrijfsfilms
VestiaInstructievideo's
Almeerse Scholen Groep
Mavention
Mavention
Loading
Doxis
Loading
Vestia
Vestia
Loading
Almeerse Scholen Groep
Loading

Ook een ‘Werken bij’-video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Authentiek en met gevoel

Bereik je kijker

Met een ‘werken bij video’ kun je heel veel bereiken als je het een beetje slim aanpakt. Als je er niet een te overdreven promotiefilm van maakt waarin alle medewerkers breed lachend verkondigen dat ze altijd vrolijk naar het werk gaan, ben je al een heel eind. Houd het ‘écht’, breng de sfeer over zoals ie daadwerkelijk is, stop wat er wat emotie en vooral humor in – zelfspot doet het altijd goed – en bijna iedereen zal gecharmeerd zijn van je werkplek. Konden ze er zelf maar rondlopen….

Een ‘werken bij’ video wérkt echt

Serieuze resultaten

Een leuke bijkomstigheid van het maken van een wervingsvideo is dat het bedrijf of de afdeling er zelf vaak ook een goed gevoel aan overhoudt. En niet zelden weet iedereen na afloop beter dan ooit waar het bedrijf voor staat. Maar goed, maar je wilt natuurlijk weten of zo’n video echt veel effect heeft op potentiële nieuwe werknemers. Reken maar van yes! Werken bij’-video’s worden op social media 12 x zoveel gedeeld als vacatures met alleen tekst. Lijkt me reden genoeg om hier serieus werk van te gaan maken.

Onze aanpak

Gek op video

In onze ‘Werken bij’-video voor Devion, zal je in ieder geval onze grote vakkennis en passie voor het maken van video’s terugzien. Wij zoeken samen met de klant naar een creatieve, op maat gemaakte en effectieve video. Humor mag niet ontbreken in de de ‘Werken bij Devion’-video.

Info & Prijzen
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - ‎Mavention
Artikelen over werken bij video's Blog
BLOG / Bedrijfsfilms De hoogste tijd voor een recruitment video: 5 tips De vijf meest waardevolle tips om video in te zetten voor recruitment
BLOG / Recruitment video's Video in je arbeidsmarktcommunicatie: authentiek voor elke doelgroep Voor een sterk werkgeversmerk