Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Werken bij video laten maken

Voor een pakkend beeld

Je kunt best een vacaturetekst maken waarin staat hoe leuk en uniek je bedrijf is. Maar de vraag is hoe goed dit allemaal overkomt. Je hebt veel meer aan een pakkende ‘werken bij’-video waarin de sollicitant live de sfeer kan proeven en meteen weet – en voelt – wat er verwacht wordt. En wat niet.

Alle (video) disciplines

Devion video agency helpt je bij het bedenken, maken en verspreiden van een werken bij-video. We hebben alle disciplines in huis om een connectie tot stand te brengen met jouw doelgroep.

Volledige begeleiding

Wij nemen de gehele organisatie rondom de videoproductie van jouw werken bij-video uit handen en houden je voortdurend op de hoogte van het proces. En als je mee wilt denken… graag!

Eigen merkidentiteit

Aan hergebruik van beelden doen wij niet, elke klant verdient een unieke video. Wij vinden het belangrijk dat jouw huisstijl goed terug te zien is in de video.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van werken bij video's
MaventionVideo marketing
DoxisBedrijfsfilms
VestiaInstructievideo's
Almeerse Scholen Groep
Mavention
Mavention
Loading
Doxis
Loading
Vestia
Vestia
Loading
Almeerse Scholen Groep
Loading

Ook een ‘Werken bij’-video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Authentiek en met gevoel

Bereik je kijker

Met een ‘werken bij video’ kun je veel bereiken. Houd het ‘écht’, breng de sfeer over, stop er wat emotie of humor in – zelfspot doet het altijd goed – en iedereen zal gecharmeerd zijn van je werkplek. Konden ze er zelf maar rondlopen….

Een ‘werken bij’ video wérkt echt

Serieuze resultaten

Een leuke bijkomstigheid van een wervingsvideo is dat het bedrijf of de afdeling zelf een gevoel van trots ervaart. En dat iedereen nog beter weet waar het bedrijf voor staat. Maar je boekt ook echt resultaten: werken bij-video’s worden op social media 12 x zoveel gedeeld als vacatures met alleen tekst.

Onze aanpak

Gek op video

In onze ‘Werken bij’-video voor Devion, zal je in ieder geval onze grote vakkennis en passie voor het maken van video’s terugzien. Wij zoeken samen met de klant naar een creatief concept en de juiste strategie, die leiden tot een effectieve, op maat gemaakte video.

Info & Prijzen
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - ‎Mavention
Artikelen over werken bij video's Blog
BLOG / Bedrijfsfilms De hoogste tijd voor een recruitment video: 7 tips voor 2024 Zeven waardevolle tips voor je recruitmentvideo
BLOG / Video marketing Dit zijn de 5 videotrends in 2024 De beste tips voor je videostrategie in 2024