Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Webshop video
Verhoogt online aankopenVerhoogt positie in zoekmachinesVerhoogt merkwaarde

Hoe werkt het?

Keuze uit drie verschillende varianten

Webshop video laten maken

Verhoogt aantal verkopen

Video heeft de toekomst en dat geldt zeker voor op webshops! Alle grote webshops experimenteren er al mee (CoolBlue, Bol.com en Amazon) het inzetten van webshop video’s.

De vier belangrijkste redenen om je webshop te versterken met video;

  • Webshop video’s verhogen de conversie
  • Webshop video’s verhogen merkbekendheid en  merkvertrouwen
  • Webshop video’s hebben een virale werking op sociale media
  • Zoekmachines zijn dol op webshop video’s
webshop video laten maken

Webshop video

Haal het optimale uit je webshop

Het bekijken van video content stijgt elk jaar weer en dit heeft onder andere te maken met het feit dat de snelheden van internet en toegankelijkheid erg is toegenomen. Tijd om hier met je webshop op in te spelen! Met een webshop video kan de kijker laagdrempelig kennismaken met een product, de features en de unieke eigenschappen.

Door de nieuwste videotechnieken is het mogelijk om de kijker direct het product in de video te laten bestellen. Op het moment van kijken is de betrokkenheid van de kijker bij het product het hoogste en de gewenste vervolgstap is dan ook het aanschaffen van het product. Door de interactie van Devion kan de kijker nu direct jouw product aanschaffen of een formulier invullen!

De varianten van een webshop video

Unieke video's

Devion heeft drie verschillende webshop video variaties voor webshops ontwikkelt om meer omzet te kunnen genereren. Hieronder leggen we kort de drie varianten uit:

  • Showcase video

Dit is een webshop video in etalagesetting. Het product kan op een draaischijf in een studio worden geplaatst en de unieke eigenschappen komen door middel van tekstondersteuning en/of voice-over naar voren.

  • Expert video

In de tweede variant promoot een professionele presentator/presentatrice jouw product in een studio. Hij of zij legt de voordelen van het product uit en kan zijn of haar mening of het product geven.

  • Experience video

De laatste variant is wederom in studiosetting, maar er worden nu relevante beelden toegevoegd. Op deze manier lijkt het alsof de presentator bijvoorbeeld in jouw magazijn of bij de klant thuis is. Zo krijgt de kijker een echte belevenis!

 

 

 

webshopvideo-blokje

webshopvideo-christian-2

webshopvideo-fiona

Een webshop video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Offerte aanvragen
Alle diensten
Devion Videomarketing Volledige focus op videoPersoonlijke aanpakMeetbaar resultaat