Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Voorlichtingsfilm laten maken

Breng de boodschap over met video

Voorlichting is meestal heel belangrijk: het gaat hierbij vaak om de veiligheid, gezondheid of op zijn minst een positieve beïnvloeding van het gedrag van consumenten. Dan wil je dat de boodschap echt aankomt, onthouden wordt, en het liefst ook nog gedeeld wordt met anderen. Er is geen betere manier om dit voor elkaar te krijgen dan met een voorlichtings video. Met video kun je indruk maken, meteen to-the-point komen, en optimaal informatie communiceren naar de kijker.

Alle (video)disciplines

Een video maken is een teamsport. Pas als elke benodigde filmprofessional aan boord is, wordt de video een succes. Bij Devion staat iedereen in de startblokken.

Volledige begeleiding

Als je door ons een video laat maken hoef je niet bang te zijn dat je er zelf alleen maar druk mee bent. Wij nemen alles rond de videoproductie voor onze rekening.

Eigen merkidentiteit

Wat je insteek ook is, je eigen kenmerken en karakter moeten herkenbaar zijn voor je klanten. Daarom laten we je merkidentiteit altijd terugkomen in je video.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van voorlichtingsfilms
KraamzusInstructievideo's
Greiner BioInstructievideo's
BBB CyclingInstructievideo's
Van de PutteInstructievideo's
Kraamzus
Instructievideo temperaturen
Loading
Greiner Bio One
Health sector
Loading
BBB Cycling
BBB Cycling - Clothes
Loading
Van de Putte
Loading

Voorlichtingsfilm laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Informatie aanvragen

Voorlichting persoonlijk gemaakt

Iedere kijker aangesproken

Aangezien er bij voorlichting vaak een emotionele lading aanwezig is, is het belangrijk om een middel te hebben dat hier goed mee om kan gaan. Met video kun je de kijker persoonlijk aanspreken met meteen herkenbare situaties, een sympathieke, toegankelijke toon en alle informatie die je nodig hebt. Een folder of stuk tekst op een website werkt hierbij een stuk minder effectief. Een folder gooi je heel simpel in de hoek terwijl video je laat voelen hoe belangrijk of makkelijk het is om (meteen) iets te doen.

Je voorlichtingsfilm doorgelicht

Delen en meten

Natuurlijk wil je weten of jouw voorlichtings video voldoende – en de juiste – mensen heeft bereikt. Met een voorlichtingsfilm die online wordt ingezet kun je dit perfect meten en dat doen we dan ook. We houden precies in de gaten door wie en hoe vaak je video bekeken wordt en wat de kijkers daarna doen. Wordt je video veel gedeeld op social media? Als deze resultaten beter kunnen of moeten, passen we de video of inzet daarvan aan. Zodat je film altijd goed presteert.

Onze aanpak

Jouw boodschap met gevoel en inhoud

Wij weten precies wat video allemaal kan doen en kunnen alle registers opentrekken om jou een geweldige voorlichtingsfilm te bezorgen. En dat gaan we ook zeker doen; maar wel met jouw hulp! Jij en je boodschap zijn namelijk de belangrijkste elementen van de film. Onze filmprofessionals kunnen je uiteraard alles geven wat je wilt, maar alleen samen komen we tot het beste resultaat.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

We twijfelen er niet aan: je hebt de boodschap voor je voorlichtingsfilm al helemaal op papier staan. Maar we willen meer weten. Welke sfeer wil je je video meegeven? Wordt het luchtig en subtiel of ernstig en in-your-face? Moet het puur informatief zijn of moet de kijker meteen tot actie overgaan? En hoe wil jij als bedrijf overkomen? Om hierachter te komen houden we eerst een gezonde sessie navelstaren. Want wie ben jij eigenlijk en wat is jouw unieke waarde voor de klant? Pas na het oplossen van deze existentiële vraagstukken kunnen we gaan knallen!

Stap 2: Concept

Weten we niet alleen wat je wilt zeggen, maar ook hoe je het wilt zeggen en waarom? En snappen we helemaal wie je bent? Dan gaan we een concept in elkaar draaien dat perfect bij jouw doelstellingen past. Onze creatieve concepters laten even goed hun vingers en hersens kraken en toveren dan een prachtig idee uit hun hoge hoed. Grote kans dat je meteen al akkoord gaat na onze killer presentatie, maar uiteraard mag je overal op schieten en verbeteringen voorstellen. Samen besluiten we wat het eindconcept wordt.

Stap 3: Script

De basis is gelegd, de schaakstukken staan op het bord, nu moeten de puntjes alleen nog even met elkaar verbonden worden. We zorgen voor de beste opbouw voor je voorlichtingsfilm, met treffende personages, voice-over en dialogen. Met het juiste gevoel en natuurlijk met een centrale boodschap die optimaal wordt overgebracht op de kijker. Dat klinkt als een uitdaging, maar geen zorgen: onze professionele scriptschrijvers doen en willen niet anders en zorgen voor de beste uitwerking die je video kan krijgen.

Stap 4: Opnames

Ja? Ja? Kunnen we dan eindelijk? Je moet het onze enthousiaste filmcrew maar vergeven. Ze snappen echt wel hoe belangrijk de eerste stappen zijn, maar hun vingers waren al vanaf het begin aan het jeuken. Dus bereid je maar voor op de komst van onze groep gedreven filmprofessionals bij jou op kantoor of een andere (buiten)locatie. Niet dat je veel hoeft te doen trouwens. Onze regisseurs, producenten, setdressers, planners, en natuurlijk camera- en geluidsmensen zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat jij de beelden krijgt die perfect matchen met de ideeën in het script.

Stap 5: Montage & Sound

Mooi, it’s a wrap! Alle beelden zijn geschoten en ingeblikt of veilig op schijf opgeslagen. Maar we zijn nog niet klaar. Voor sommige van onze filmfreaks begint het werk nu pas. Al die prachtige beelden moeten namelijk nog op de beste manier achter elkaar gezet worden. In de montageruimte wordt nu druk gesneden, geschoven en gefinetuned voor het beste eindresultaat, zonder haperingen. We voegen muziek, geluid en voice-over toe. We zorgen ervoor dat het juiste gevoel uit de beelden spreekt en dat jouw boodschap optimaal aankomt bij de kijker.

Stap 6: Inzet

Je voorlichtings video is nu klaar, maar hij is nog niet bekeken en heeft nog geen klanten opgeleverd. En laat het daar nu net om te doen zijn. Geen zorgen, we regelen het! Je krijgt een videospeler in jouw huisstijl, we publiceren je video op de beste kanalen en platforms en melden hem aan bij Google. Dan gaan we het kijk- en klikgedrag van je kijkers analyseren en passen de video(-inzet) aan waar nodig. Pas als we zien dat jouw video succesvol is, laten we de kurken knallen.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Blog Meer over voorlichtingsfilms
BLOG / Instructievideo's Neem drempels weg met een voorlichtingsfilm Aan het denken zetten
BLOG / Instructievideo's Wat kost een instructievideo? Deze factoren bepalen de prijs van een instructievideo