Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Videostrategie laten maken

Doelen behalen met juiste strategie en concept

Video inzetten is een must. Met geen enkel ander marketingmiddel kun je zo goed inhoud én emotie overbrengen. Video wordt daarom online massaal bekeken en is dé weg naar een groot publiek en het optimaal bereiken van je bedrijfsdoelen. Maar dit publiek – en deze doelen – bereik je alleen maar met de juiste videostrategie en het hieruit volgende videoconcept. Gelukkig weet video agency Devion precies hoe je dit aan moet pakken.

De harde cijfers

Meten, weten, presteren

Een videostrategie maken doe je zo vroeg mogelijk, maar we gaan daarna niet achterover zitten. Met een videostrategie heb je een solide basis voor het aantrekken van klanten, maar we laten niets aan het toeval over. Door voortdurend de views, shares en likes te analyseren en de videoprestaties in de bredere context van je marketingstrategie en merkuitingen te plaatsen, kunnen we de juiste conclusies trekken en elke video laten presteren.

Onze aanpak

Strategie en concept op maat; want met jou

Wij hebben alle video(marketing)kennis in huis. Maar we moeten wel weten hoe jouw merkidentiteit eruitziet en kunnen alleen samen met jou een effectieve videostrategie en goed werkend concept creëren. Geen zorgen, wij doen het ‘harde’ werk en draaien aan alle knoppen, maar wél met jouw input.

Neem meteen contact op
Een greep uit ons werk Voorbeelden van strategische video's
Talen ToolsVideostrategie
HillromVideostrategie
RIS RubberVideostrategie
Bagageonline.nlVideostrategie

De focus van videostrategie

Klantenbinding op elk niveau

Belangrijk bij een videostrategie is dat je altijd de verbinding met de klant zoekt en hierbij ook de ‘kleine’ doelen definieert, aan de hand van acties en reacties die horen bij de fases in de customer journey. Per doel creëer je een uniek, optimaal werkend videoconcept. Dat doel kan het verhogen van sales zijn, het aantrekken van leads, of ‘gewoon’ het informeren en enthousiast maken van klanten. Zolang je de klanten maar in iedere fase aan je bindt door ze te bieden waar ze behoefte aan hebben.

Videostrategie voor de toekomst

De big picture

Vanuit de combinatie van je merkidentiteit en je verschillende bedrijfs- en marketingdoelen ‘ontstaan’ de meeste optimale videoconcepten. Creatieve en effectieve verhalen die individueel een strategie hebben maar ook logisch samenhangen binnen een groter videomarketingplan. Waarbij verschillende doelen en fases worden getarget en jouw merkidentiteit overal herkenbaar blijft. Voor een brede zichtbaarheid, voortdurende aanwezigheid van je merk en een langdurige klantenbinding.

Hoe we dat doen

In 3 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Bedenken

Tijdens de kick-off vertel je over je doelen en de identiteit van je merk. Vervolgens maken we een analyse en doen we een voorstel voor een videostrategie. Na jouw goedkeuring werken we deze strategie zorgvuldig uit.

Stap 2: Maken

Dan is het tijd om, op de geplande momenten, de video’s te maken. Dat kun je wel aan ons overlaten. Onze scriptschrijvers, animators, cameramensen, editors en andere filmprofessionals maken samen de beste video’s voor jouw bedrijfsdoelen.

Stap 3: Verspreiden

Natuurlijk stoppen we niet bij het maken. Je video’s moeten gezien worden! Devion zorgt er eigenhandig voor dat jouw video’s op de juiste plekken getoond worden en alle views, shares en reacties krijgen die we voor ogen hebben.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met je mee.” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - ‎Mavention

Videostrategie laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Vraag een offerte aan
Blog Meer over videostrategie
BLOG / Videostrategie Tips voor een succesvolle videostrategie in 2024 Wil je ook blijvende resultaten behalen met je videostrategie?
BLOG / Videostrategie Hoe maak je een winnende videomarketingstrategie? Wij helpen je met het creëren van een winnende videomarketingstrategie