Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Videoproductie

Voor elk type video

Je wilt video gaan inzetten als marketingmiddel voor je organisatie. Je hebt er goed over nagedacht, het videomarketingplan ligt klaar, het type video is gekozen, het concept is bedacht, maar nu nog de productie van de video. Wij helpen je graag.

Alle (video) disciplines

Concepters, scenarioschrijvers, regie, licht, geluid, montage, animatoren, alle disciplines onder één dak. Dat is Team Devion

Volledige begeleiding

We nemen de gehele organisatie van de videoproductie uit handen en geven je natuurlijk continu een status update. En mocht je het stiekem zelf ook leuk vinden? Geen probleem, dan doen we het samen.

Eigen merkidentiteit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In faucibus neque ut quam consequat bibendum. Pellentesque massa tortor, volutpat ac.

Onze videoproducties Een aantal voorbeelden
TomTomTestimonialvideo's
CALVITestimonialvideo's
Talen ToolsBedrijfsfilms
MaventionVideo marketing

Meer weten?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Prijzen opvragen
Type videoproducties Dit zijn type video's die wij maken

Onze aanpak

Video van start tot finisch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In faucibus neque ut quam consequat bibendum. Pellentesque massa tortor, volutpat ac condimentum ut, condimentum et risus. Phasellus porta diam vitae malesuada lobortis. In ultricies ligula urna, a tincidunt ex mattis congue.

Meer info

Hoe we dat doen

Videoproductie in 6 stappen
Stap 1: Kick-off

Elke krachtige en effectieve prodcutvideo begint (naast een partij sterke koffie..) altijd met een flinke zoektocht. Naar het verhaal achter het product of de organisatie. Hiermee krijgen we een scherp idee van de identiteit en de authentieke visie van jouw merk. De basis voor alle volgende stappen.

Stap 2: Concept

Een geweldig concept, je moet er maar op komen.. Gelukkig hebben we een paar excentrieke concepters in ons team die staan te popelen om hun wilde ideeën en eindeloze fantasie los te laten op jouw merkverhaal. Alleen de allerbeste plannen halen de pitch. Succes met de moeilijke keuze!

Stap 3: Script

Taaltovenaars, zo noemen we ze meestal. Complimentjes op zijn tijd kunnen namelijk geen kwaad. En terecht ook, want ons schrijversteam weet ons elke keer weer te verrassen met de meest creatieve sprookjes en legendes. Een eigen stukje poëzie, speciaal voor jouw merk. Kan het nog mooier?

Stap 4: Opnames / Tekenen

De opnamedagen zijn aangebroken: eindelijk, hier leven we voor. Op deze dagen komt de echte magie tot leven. Ons ervaren team heeft de hele shoot tot in de puntjes voorbereid en zorgt voor een vlekkeloze shoot. Meekijken? Maar natuurlijk. Wel stilte op de set graag!

Stap 5: Montage / Animeren

Bepakt en bezakt met alle geschoten beelden gaan we terug richting huis, naar de montagestudio. Hier begint het betere knip en plak werk. We kiezen de mooiste takes, selecteren de best passende muziek en corrigeren alle kleuren naar de gewenste intensiteit. Hier en daar een vleugje animatie, en klaar!

Stap 6: Sound design