Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Videoproductie
Opnames op locatieProfessioneel camerateam HD kwaliteit opnames
Videoproductie hoe werkt het

Videoproductie

Succesvolle communicatie

Dagelijks ontvangen we een overvloed aan informatie en daardoor hebben we geleerd om snel te beslissen. Wat zoek ik en wat past bij mij? Vraagstukken die we soms in enkele seconden beslissen. Het is daarom van belang om snel de aandacht te pakken en te behouden. Videoproductie bedrijf Devion zorgt voor engagement en conversie door middel van video. Samen roepen wij de juiste beleving en emotie op bij de kijker.

Videoproductie op maat

Persoonlijk

Devion is een videoproductie bedrijf dat zorgt dat de video aansluit bij de doelgroep. Het type video kan daardoor elke keer verschillen. Kan het product of dienst bijvoorbeeld uitgelegd worden door middel van een animatie video of voelt de doelgroep zich meer aangesproken door een toelichting van de CEO? De video content moet antwoord geven op de vraagstukken die leeft onder de kijkers en hen stimuleren om de juiste vervolgstap te nemen.

De fases van een videoproductie bedrijf

4 stappen naar succes

Het videoproductie proces bij ons vier fases, namelijk;
Pre-productie
In de fase voorafgaand aan de productie bepalen we samen hoe de video er uit komt te zien. Te beginnen met een kick-off / brainstormsessie. Tijdens deze sessie vertalen we de wensen en doelstellingen naar de vormgeving en boodschap van de video. Wanneer het plan is uitgewerkt in een draaiboek of storyboard gaan we starten met de productie.

Productie
In deze fase wordt de video echt ontwikkeld. De opnames vinden plaats of in het geval van een animatie worden de tekeningen geanimeerd. 

 

Post-productie
In de post-productie worden onderdelen als voice-over, audio/muziek en beeldeffecten toegevoegd. Daarnaast kan het zijn wat we interactie toevoegen in de video om de kijker direct de gewenste vervolgstap te kunnen laten nemen.

Marketing
De video is klaar om ingezet te worden. Maar waar zetten we de video in en hoe meten we de resultaten van de video? Wij meten het gehele proces van de kijker en optimaliseren deze waar nodig. Zo zijn onze video’s blijvend succesvol!

Heb je vragen over videoproductie?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Of vraag meer informatie aan
Alle diensten
Devion Videomarketing Volledige focus op videoPersoonlijke aanpakMeetbaar resultaat