Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Videoproductie Tilburg

Een videoproductie in Tilburg laten maken?

Devion produceert online video’s voor de ondernemende bedrijven in Tilburg. Wij staan voor succesvolle videoproducties en zijn je graag van dienst. We verzorgen de videoproductie van begin tot eind en zorgen ervoor dat jouw merk zo goed mogelijk naar voren komt. Daarnaast hebben wij altijd als doel om bedrijven samen te brengen met hun doelgroep.

Doelgroep informeren met een videoproductie in Tilburg

Videoproductie is laagdrempelig

Een videoproductie laten maken is vandaag de dag een verstandige keuze. Online gebruikers houden van video’s en bekijken en delen deze content erg graag. Daarnaast is video een prachtige mogelijkheid om jouw doelgroep op een laagdrempelige en leuke manier te informeren over jouw bedrijf! Met behulp van Devion komt jouw video gegarandeerd  bij de juiste doelgroep terecht.

Effectieve videoproductie in Tilburg

Doelgerichte inzet

Een succesvolle videoproductie pakt meteen de aandacht van de kijker. Bij Devion doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw video meteen de aandacht trekt van de kijker. We zetten de video altijd doelgericht in en doordat video goed te meten is, hebben we altijd inzicht op de resultaten van de video.

Videoproces

De werkwijze van Devion

We beginnen met een duidelijke videostrategie, hierin worden alle ideeën en doelstellingen verwerkt. Devion is betrokken bij het gehele productieproces en levert daardoor een script, storyboard, voice-over, rechtenvrije muziek en audiofragmenten allemaal om van de videoproductie een succes te maken.

Info & prijzen

Een videoproductie in Tilburg laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie
“Het is een leuk team en ze dwingen je om zelf ook over je eigen concept na te denken” - Thomas Schouten - CEO Falcon InsprecT Partner at Falcker
Videoproducties Voorbeelden van cases
Talen ToolsBedrijfsfilms
CALVITestimonialvideo's
SlimpieAnimatievideo's
Artikelen over videoproducties Blog
BLOG / Videoproductie Doorlooptijd van een videoproductie Specifiek voor animatievideo's en live-action videoproducties
BLOG / Videoproductie Een video laten maken: wat kun je verwachten? Alle verwachtingen op een rijtje