Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Videoproductie Leeuwarden

Een videoproductie in Leeuwarden laten maken?

Leeuwarden behoort tot een van de oudste steden van Nederland en geeft veel aandacht aan de financiële en zakelijke sectoren. Een stad vol met gemotiveerde bedrijven. Devion is net zo gemotiveerd om samen met die bedrijven een video te ontwikkelen. Met een videoproductie in Leeuwarden kan je in een drukke stad de aandacht van de gewenste kijker pakken. Zo breng je jouw organisatie onder de aandacht van de kijker met de hulp van Devion.

Met video trek je aandacht

Val op met video

Elke bedrijf wil opvallen, door op te vallen trek je de aandacht van je doelgroep.  Met video val je niet alleen op, maar houd je ook de aandacht van de kijker vast. Devion weet hoe je video moet inzetten en moet verspreiden. Wij weten de videoproductie onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Dat geldt ook voor Leeuwarden, ook hier weet Devion video in te zetten.

Het maximale resultaat met video

Streef naar het beste resultaat

Wij zorgen dat de video bij de doelgroep terecht komt, het halen van het maximale resultaat uit de video. Video zorgt alleen niet voor meetbare resultaten, maar zorgt er ook voor dat mensen langer op je site blijven.  Door samen te kijken met jouw organisatie wat het best bij jullie past, werken we samen naar het beste resultaat.

Videoproces

De werkwijze van Devion

Hoe gaan wij eigenlijk te werk? We beginnen altijd met een videostrategie, deze wordt zo uitgebreid mogelijk geschreven zodat alles aan bod komt. Het maakt bij Devion niet uit om wat voor soort video het gaat, bij elke video wordt er een uitgebreide videostrategie ontwikkeld. Zo zorgen wij ervoor dat jij hogere conversies binnenhaalt.

Info & prijzen

Een videoproductie in Leeuwarden laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek - Productmanager - TMG
Videoproducties Voorbeelden van cases
Talen ToolsBedrijfsfilms
CALVITestimonialvideo's
KraamzusInstructievideo's
Artikelen over videoproducties Blog
BLOG / Videoproductie Doorlooptijd van een videoproductie Specifiek voor animatievideo's en live-action videoproducties
BLOG / Videoproductie Een videoproductie van A tot Z Een duidelijke uitleg