Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Videoproductie laten maken

Bereik meer met video

Wil je een videoproductie laten maken? Een heel verstandige beslissing! Met een professionele videoproductie kun je je bedrijf, product of dienst op de beste manier voor het voetlicht brengen. En of het nu live action of animatie moet zijn, interactief of met een drone, de videoexperts van Devion helpen je altijd aan een optimaal resultaat.

Een videoproductie raakt je

Betere klantenbinding

Mensen nemen informatie veel sneller op met beeld dan met tekst. En we vinden het gewoon aantrekkelijker. Video is dynamisch, ontzettend veelzijdig en kan de kijker op heel veel manieren raken. Met een arsenaal aan hulpmiddelen – zoals visuele effecten en meeslepende muziek – kun je elke gewenste emotie oproepen. En dat levert klanten op.

Video: inhoud en resultaat

Een videoproductie gaat ergens over

‘Het gaat toch om de inhoud!?’ hoor ik je denken. Helemaal waar! Gelukkig blinkt een videoproductie daar ook in uit. Wil je overbrengen hoe iets werkt, wat de functie is, hoe een visie of concept eruitziet… en wil je dit dan ook nog optimaal kunnen verspreiden, dan werkt er niets beter dan een videoproductie. Dat weten we door nauwkeurige analyses van het kijkgedrag.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van videoproducties
HillromBedrijfsfilms
Virtual VaultsAnimatievideo's
BreinwaveAnimatievideo's
CALVITestimonialvideo's
Hillrom
Hillrom internal motivation
Loading
Virtual Vaults
Branding video Virtual Vaults
Loading
Breinwave
Breinwave algemeen
Loading
CALVI
CALVI
Loading

Videoproductie laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie

Onze aanpak

Unieke, professionele videoproducties op maat

Die mogelijkheden en videosoorten waar we het over hadden? Devion helpt je verder! Ons team van vakmensen doet niets liever dan het bedenken, maken en verspreiden van professionele videoproducties.

Info & Prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen een videoproductie laten maken
Stap 1: Kick-off

Omdat een voetbalwedstrijd niet kan beginnen zonder aftrap… First things first dus. We kunnen pas een overtuigende videoproductie maken als we precies weten wie je bent en wat je wilt. Eerst elkaar even goed leren kennen dus.

Stap 2: Concept

Doelen duidelijk? Mooi, dan is het tijd voor een geniaal idee! Onze creatieve geesten schudden zo een dozijn prachtige concepten uit hun mouwen, maar uiteindelijk kiezen we er één of twee die je echt op het lijf geschreven zijn. Samen kiezen we voor het definitieve concept.

Stap 3: Script

Nu gaan onze tekstuele talenten een script in elkaar draaien dat hout snijdt, de kijker overtuigt en de juiste emoties oproept. Natuurlijk optimaal rekening houdend met jouw boodschap en tone of voice.

Stap 4: Opnames

Met een werkbaar script op zak, kunnen we gaan filmen. Met een professionele crew bij jou op kantoor of op (buiten)locatie. Je bent in goede handen bij onze specialisten en hoeft zelf niets te doen. Alleen toekijken hoe filmmagie tot leven komt.

Stap 5: Montage & Sound

Opnames afgerond? Dan zijn we er nog niet. Nu gaan we de beelden op de beste manier achter elkaar plakken en perfect passende muziek en geluiden eronder zetten. Misschien nog een stukje animatie erbij en wat kleuren aanpassen en we zijn er!

Stap 6: Inzet

De film is klaar. Maar de kijkers zijn er nog niet. En daar was het vooral om te doen. Dus zorgen we ervoor dat Google weet dat je video bestaat, leveren we een videospeler in jouw huisstijl en kijken we in detail hoe goed je video presteert.

Videoproductie laten maken? Dit maakt ons uniek
“Ze dachten echt met ons mee op een manier hoe wij ook graag onze klanten bedienen” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - ‎Mavention
Veelgestelde vragen over een videoproductie
Wat is een videoproductie?

Een videoproductie is in de basis niets meer en minder dan het resultaat van het produceren van een video; kortom, de video zelf. Toch betekent videoproductie in de praktijk wel wat meer. Het betekent dat over elke aspect van de video(productie) goed is nagedacht. Dat het concept en script perfect aansluiten bij jouw wensen en boodschap. Dat het geluid klinkt als een klok, dat de beste acteurs en locaties gekozen zijn. En natuurlijk dat de beelden het plaatje helemaal afmaken. Aan een videoproductie klopt alles; omdat alles in dienst staat van de beste merkbeleving. Zo zien wij het tenminste.

Waarom moet ik een videoproductie laten maken?

De beste vraag die je kunt stellen. Een videoproductie is het beste visitekaartje voor je bedrijf. Een marketingmiddel waarmee je al je doelstellingen kunt bereiken. Of je nu je publiek wilt informeren, een product wilt verkopen, medewerkers wilt werven, of je merk krachtig en sfeervol wilt neerzetten, je bereikt het met een videoproductie. Een videoproductie is meer dan even een filmpje maken. Er zit een sterk concept achter en ademt professionaliteit uit. Dat zie je terug in het aantal kijkers en de kwaliteit van de kijkers.

Hoeveel werk is een videoproductie?

Videoproductie klinkt als een hele, *kuch*, productie en dat is het eigenlijk ook. Maar niet voor jou. Een goed videoproductie- of videomarketingbedrijf weet precies wat het moet doen, heeft de noodzakelijke vakkennis in huis en neemt jou alle zorgen uit handen. Een professionele videoproductie laten maken duurt minstens enkele weken, dus je zult dit goed moeten plannen en afstemmen met videomakers. Maar daarvoor krijg je wel een bedrijfsvideo terug waarin jouw merkidentiteit sterk naar voren komt en je doelen optimaal worden gerealiseerd.

Welke soorten videoproducties zijn er?

Er zijn bijna teveel soorten videoproducties om op te noemen. Dat is geen gevalletje teveel bomen om het bos te kunnen zien. Het is goed nieuws, want het betekent dat er voor elke behoefte, iedere branche, iedere gewenste sfeer en elk type kijker een perfect passende videoproductie te maken is. Zoals een productvideo, vacaturevideo, branding video, promotiefilm, testimonial video, of een instructiefilm. En dan is er ook nog de vorm. Want bij ieder type video kun je kiezen voor een live action video, een animatievideo, of een combinatie. Klik hier, we helpen je namelijk graag met het maken van de beste keuze!

Wat heb je nodig voor een goede videoproductie?

Om te beginnen heb je een videoproductie- of videomarketingbedrijf nodig dat bij je past. Dat luistert naar jouw verhaal en voldoende vakkennis heeft. Check. Maar wat doet zo’n bedrijf dan om tot een effectieve video te komen? De basis is een ijzersterk concept dat past bij jouw merkidentiteit. Vervolgens moet er een script komen dat jouw boodschap overbrengt en de juiste snaar raakt. Verder heb je – afhankelijk van het type video – animators nodig, een regisseur, camera- en geluidsmensen, projectleiders, set dressers en acteurs. Maar ook videostrategen of -marketeers om het beste resultaat te behalen.

Waarom moet ik voor Devion kiezen voor mijn videoproductie?

Het is tegen onze natuur om onszelf aan te prijzen. Dat is nu juist een van onze sterke punten: ons vermogen om jouw merkidentiteit centraal te stellen en krachtig over te laten komen in video’s; niet om te pronken met onze creatieve ideeën en beelden. Door onze uitgebreide kennis weten wij precies wat werkt op videogebied. Wij zijn experts in het bedenken en maken van video’s en hebben de beschikking over alle benodigde vakmensen, die je alle zorg uit handen nemen. Daarnaast zijn we goed in het verspreiden van video. Videomakers en -marketeers ineen. Precies wat je nodig hebt.

Blog Alles over videoproductie
BLOG / Videoproductie Wat kost een videoproductie? Deze keuzes bepalen de kosten van een videoproductie
BLOG / Videoproductie Doorlooptijd van een videoproductie Specifiek voor animatievideo's en live-action videoproducties

Videoproductie laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie