Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Videoproductie Hengelo

Een videoproductie in Hengelo laten maken?

Hengelo is van oorsprong een metaalindustrie en heeft daarom de naam ‘metaalstad’. Om deze bedrijvigheid en andere vormen van industrie in Hengelo te promoten, kan videomarketing een effectieve rol spelen. Wij van Devion maken unieke videoproducties.

Het idee achter videoproducties

De aandacht trekken

Als bedrijf wil je opvallen. Hoe zorg je ervoor dat je de aandacht van de kijkers trekt? Of misschien nog belangrijker, hoe houd je aandacht vast? Door je te onderscheiden van de concurrenten trek je de aandacht. De aandacht vasthouden doe je door jouw merkidentiteit op een herkenbare manier over te brengen.

De aandacht vasthouden

Een herkenbare merkidentiteit

Herkenbaarheid zorgt niet alleen voor een groter bereik, het zorgt er ook voor dat je de aandacht van de kijker vasthoudt. Met behulp van emotie, informatie of amusement in jouw videoproducties, kun je de aandacht van de kijker vasthouden.

Onze werkwijze

Unieke videocontent

Devion ontwikkelt videoproducties op basis van merkidentiteit. Wij bedenken en schrijven een passende videostrategie voor jouw organisatie. Vervolgens ontwikkelen we videoproducties op maat.

Info & prijzen

Een videoproductie in Hengelo?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen
“Het is een leuk team en ze dwingen je om zelf ook over je eigen concept na te denken” - Thomas Schouten - CEO Falcon InsprecT Partner at Falcker
Videoproducties Voorbeelden van cases
HillromBedrijfsfilms
NegometrixBedrijfsfilms
Virtual VaultsAnimatievideo's
BreinwaveAnimatievideo's
Hillrom
Promovideo Safe Patient Handling
Loading
Negometrix
Negometrix
Loading
Virtual Vaults
Branding video Virtual Vaults
Loading
Breinwave
Breinwave algemeen
Loading
Artikelen over videoproducties Blog
BLOG / Animatievideo's Animatie video laten maken voor je bedrijf: als je echt op wilt vallen Dit zijn de redenen om te kiezen voor animatie video
BLOG / Bedrijfsfilms Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm? Bij ons gaat het om rendement