Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Videoproductie Groningen

Bedrijfsfilm of animatievideo in Groningen laten maken?

Groningen behoort tot de grootste stad van Noord-Nederland, een bruisende stad vol met sterke bedrijven. Elk bedrijf heeft een uniek verhaal en Devion wil graag dat verhaal laten zien d.m.v. een bedrijfsvideo, zoals een promotiefilm of een instructievideo. Video zorgt ervoor dat je merkidentiteit visueel wordt gecommuniceerd. Devion focust zich op het maken en verspreiden van video. Mogen we dat voor jou doen in Groningen?

Blijf herkenbaar voor je doelgroep

Doelgroep bereiken met een bedrijfsvideo of animatiefilm

Elk bedrijf wil zijn doelgroep bereiken. Devion heeft hetzelfde doel voor ogen en doet er daarom alles aan om dat waar te maken, met behulp van bijvoorbeeld een heldere live action of animatievideo of . Zo zorgen we ervoor dat de merkidentiteit van jouw organisatie terugkomt in de videoproductie. Zo weet jouw doelgroep wie je bent.

Effectieve videoproductie Groningen

Specifieke inzet

Bij Devion is het doel van elke video, de aandacht trekken van de kijker en zorgen voor de gewenste actie. Door een videoproductie te laten maken door Devion zal deze specifiek worden ingezet, met voorafgestelde doelen en optimale resultaten. Zo behaalt de video de gewenste resultaten.

Videoproces

De werkwijze van Devion

Achter elke video zit een uitgebreide videostrategie. Zo wordt er voor jouw video een eigen videostrategie gecreëerd. Hierbij wordt er rekening gehouden met de gewenste stijl van de video en wordt er gekeken naar hoe jouw merk het beste naar voor kan komen.

Info & prijzen

Een videoproductie in Groningen?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie
“Het is een leuk team en ze dwingen je om zelf ook over je eigen concept na te denken” - Thomas Schouten - CEO Falcon InsprecT Partner at Falcker
Videoproducties Voorbeelden van cases
Talen ToolsBedrijfsfilms
CALVITestimonialvideo's
Veelgestelde vragen over videoproducties in Groningen
Wat kost een videoproductie in Groningen?

Devion ontwikkelt altijd een op maat gemaakte video die helemaal past binnen jouw merkidentiteit. Hierdoor valt er niet een algemene prijs te geven, want deze is volledig afhankelijk van de video. De lengte, stijl en soort video zijn nog maar een aantal dingen die de prijs bepalen. Daarnaast is het ook afhankelijk van hoeveel diensten wij zullen uitvoeren. We kunnen namelijk het volledige productie- en marketingproces uitvoeren of alleen een deel hiervan. Afhankelijk van jouw wensen zullen we een prijs bespreken.

Hebben jullie voorbeelden van videoproducties?

Natuurlijk! De afgelopen jaren hebben wij veel klanten kunnen helpen om hun doelen te bereiken met de mooiste video’s. Ons team heeft veel kennis en creativiteit en is dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten en video’s. Door middel van een op maat gemaakte video kunnen we ook jouw klanten op de juiste manier bereiken. Hierbij staat jouw merkidentiteit centraal. Op onze casepagina kun je al ons werk bewonderen. Misschien doe je wel inspiratie op voor jouw videoproductie in Groningen.

Hoe weet ik welk soort videoproductie bij mij past?

Vaak is er niet één soort videostijl die bij jou past. Elk concept in Groningen is uniek en kan bestaan uit een combinatie van stijlen of meerdere video’s. Aan de hand van jouw input en onze kennis en creativiteit creëren we een video die helemaal bij jouw organisatie past. Dit betekent een op maat gemaakte videoproductie die de juiste doelen bereikt.

Wat maakt Devion een goede keus voor mijn videoproductie?

Ons voornaamste doel is om bedrijven in Groningen en hun doelgroep samen te brengen. Dit doen wij door een video te maken die helemaal past bij jouw merkidentiteit. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een complete videomarketingcampagne of een eenmalige productie. Devion zorgt altijd voor een op maakt gemaakte videoproductie. Hiermee kunnen wij perfect jouw doelgroep bereiken. Om een idee te krijgen van hoe wij dat doen kan je hier ons werk bekijken.

Wat voor videoproducties maakt Devion?

Het is bij een videoproductie erg belangrijk dat deze goed past bij het doel van de video. Daarom maakt Devion veel verschillende soorten video’s in Groningen. Elke situatie vraagt om een eigen aanpak en een daarbij passende video. Zo kan de ene keer een testimonial video het juiste doel bereiken en de andere keer een animatievideo passend zijn. Bij Devion hebben we alles in huis om een video te ontwikkelen die bij jouw doel past. We helpen je graag verder. Vraag hier om persoonlijk advies.
.

Artikelen over videoproducties Blog
BLOG / Videoproductie Een video laten maken: wat kun je verwachten? Alle verwachtingen op een rijtje
BLOG / Videoproductie Educatieve videoproductie Video maakt educatie een stuk aantrekkelijker