Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Videoproductie Emmen

Een videoproductie in Emmen laten maken?

Emmen behoort tot de grootste steden van Noord-Nederland en is een ondernemende stad. Door videoproducties te gebruiken voor je organisatie, onderscheid jij je van de rest. Bij Devion laten we je merkidentiteit goed naar voren naar komen. We doen dit door de videoproductie aan te passen op je merk, zo weet je zeker dat je merk goed naar voren komt.

Doelgericht videoproductie inzetten

Betrokken kijkers

Devion zorgt ervoor dat de videoproductie op maat gemaakt is. Hierdoor blijft jouw organisatie uniek en blijf je herkenbaar voor je doelgroep. Devion weet je doelgroep te bereiken met een videoproductie. We zijn ook niet voor niets gespecialiseerd in het produceren en inzetten van online video’s. Met deze kennis kunnen we de video doelgericht inzetten en zorgen we voor betrokken kijkers. Devion heeft altijd het doel om bedrijven samen te brengen met hun doelgroep.

Effectieve videoproductie in Emmen

Meet de resultaten

Bij Devion is het resultaat van de videoproductie altijd te meten. Zo kun je inzien hoe je video het heeft gedaan en krijg je meteen inzicht op hoe je beter kan inspelen op het gedrag van je doelgroep. Devion streeft altijd naar het beste resultaat en we doen er dan ook alles aan om het beste resultaat te halen.

Videoproces

Onze werkwijze

Bij een videoproductie beginnen we met een gedetailleerde videostrategie. Hier stemmen we de videostrategie af op het soort video en kijken we naar de merkidentiteit van jouw organisatie. Daarnaast bespreken we niet alleen hoe we de video gaan inzetten, maar ook welke platform we de video gaan inzetten. Wij zorgen ervoor dat jouw video wordt opgenomen door de gewenste doelgroep

Info & prijzen

Een videoproductie in Emmen?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie
“Het is een leuk team en ze dwingen je om zelf ook over je eigen concept na te denken” - Thomas Schouten - CEO Falcon InsprecT Partner at Falcker
Videoproducties Voorbeelden van cases
Talen ToolsBedrijfsfilms
CALVITestimonialvideo's
SlimpieAnimatievideo's
Artikelen over videoproducties Blog
BLOG / Videoproductie Educatieve videoproductie Video maakt educatie een stuk aantrekkelijker
BLOG / Videoproductie Een video laten maken: wat kun je verwachten? Alle verwachtingen op een rijtje