Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Videoproductie Deventer

Een videoproductie in Deventer laten maken?

Deventer is een van de oudste steden van Nederland en zit vol met geschiedenis. Erg vanzelfsprekend dat er talloze bedrijven in Deventer zijn gevestigd, zij maken zo onderdeel uit van het stukje geschiedenis. Devion zet graag de unieke punten van een bedrijf om in een video. Door middel van video krijgt je bedrijf online een gezicht en word je herkenbaar voor je klanten. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je merkidentiteit goed naar voren komt en dat je zo herkenbaar blijft voor je klanten.

Benader je doelgroep met een videoproductie in Deventer

Wij focussen op de inzet van video

Devion is gefocust op het inzetten van video en daarom weten we niet alleen je doelgroep te bereiken, maar weten we ook de boodschap over te brengen van de video. Video houdt de aandacht van de kijker vast en door goed in te spelen hierop, zorgen we ervoor dat de kijker actie onderneemt. Devion doet er alles aan om jouw doelgroep te bereiken en ze aan te zetten op actie.

Effectieve videoproductie in Deventer

Effectieve inzet

Voordat we jouw video produceren bespreken we eerst het gewenste doel. Aan de hand van dit doel bepalen we de invulling van de video. Wij doen er alles aan om jouw video zo effectief mogelijk in te zetten. Samen met jou kijken we hoe we jouw merk het beste naar voren kunnen laten komen en werken we zo toe naar het gewenste resultaat.

Videoproces

De werkwijze van Devion

Bij Devion beginnen we met een videostrategie. Deze is uitgebreid uitgeschreven zodat alle belangrijke punten terug komen. Devion denkt mee met jouw organisatie en zorgt er ook voor dat jouw merk goed naar voren komt in de video. Zo blijf je herkenbaar voor jouw doelgroep en haal je hogere conversies binnen.

Info & prijzen

Een videoproductie in Deventer laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek - Productmanager - TMG
Videoproducties Voorbeelden van cases
Talen ToolsBedrijfsfilms
CALVITestimonialvideo's
SlimpieAnimatievideo's
Artikelen over videoproducties Blog
BLOG / Videoproductie Een video laten maken: wat kun je verwachten? Alle verwachtingen op een rijtje
BLOG / Videoproductie Doorlooptijd van een videoproductie Specifiek voor animatievideo's en live-action videoproducties