Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Videoproductie Delft

Videoproductie laten maken in Delft

Bekend door zijn Delfts Blauw en de beroemde kunstschilder Johannes Vermeer, trekt Delft zowel nationale als internationale toeristen. Deze culturele activiteit biedt veel kansen voor het bedrijfsleven. Devion helpt Delftse bedrijven en organisaties graag om op te vallen met behulp van videomarketing. Want video is hét middel om jouw merk het podium te krijgen dat het verdient. Wil je een bedrijfsfilm maken, een testimonial video of liever een serie animatievideo’s? Wij zorgen voor een optimaal resultaat voor jouw organisatie.

Wat wil je overbrengen?

De kracht van video

Om je als bedrijf te onderscheiden is het belangrijk een eigen identiteit te hebben. Heb je vastgesteld wat je als organisatie wilt vertellen en welke boodschap het meest geschikt is voor je doelgroep? Gebruik dan de kracht van video om die boodschap over te brengen. Want video is het beste middel om niet alleen noodzakelijke informatie maar ook het juiste gevoel te communiceren naar je klanten.

Effectieve videoproductie in Delft

Streven naar het beste resultaat

Voor een effectieve video is het belangrijk dat de juiste emotie overgebracht wordt. Gelukkig heeft videomarketing vele tools en videosoorten om ervoor te zorgen dat jouw boodschap echt blijft hangen in de hoofden van de kijkers. Zo creëer je met een animatievideo een ander soort beleving dan met een live action video. Maar ook muziek, voice-over, montage en kleurgebruik hebben invloed op het gevoel dat de kijker ervaart. Wij weten precies waarvoor we moeten kiezen.

Onze werkwijze

Optimaal bereik

Met een goede videostrategie zorg je voor een effectief resultaat. En bij Devion bereiken we dit resultaat met onze grote videokennis én aandacht voor jouw unieke verhaal. We maken een video die bij je past, en verspreiden hem op de beste kanalen.

Info & prijzen

Heb je vragen over videoproductie delft?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie
“Het is een leuk team en ze dwingen je om zelf ook over je eigen concept na te denken” - Thomas Schouten - CEO Falcon InsprecT Partner at Falcker
Videoproducties Voorbeeld van cases
HillromBedrijfsfilms
NegometrixBedrijfsfilms
SlimpieAnimatievideo's
Virtual VaultsAnimatievideo's
Hillrom
Promovideo Safe Patient Handling
Loading
Negometrix
Negometrix
Loading
Slimpie
Slimpie video advertentie
Loading
Virtual Vaults
Branding video Virtual Vaults
Loading
Artiekelen over videoproducties Blog
BLOG / Videoconcepting Een goede video begint met videoconcepting: tips (2024) Zo maak je een goed concept voor je bedrijfsvideo