Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Videoproductie Assen

Een videoproductie in Assen laten maken?

Devion produceert vrijwel alle verschillende type online video’s en doet dit graag ook voor jouw bedrijf in Assen. De economie in Assen groeit en bedrijven spelen goed in op de kansen die daarbij komen kijken. Devion wilt jouw organisatie daarbij helpen met een. Een videoproductie houdt de aandacht vast van de kijker en het is een laagdrempelige manier om je bedrijf of product te introduceren.

Aandacht trekken met een videoproductie in Assen

Laat de kijker actie ondernemen

Devion heeft altijd het doel om bedrijven online hun doelgroep op de juiste manier aan te kunnen spreken. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je video bij je doelgroep terecht komt. Met een goede videoproductie trek je gelijk de aandacht van de kijker en laat de kijker de aandacht niet los. We bereiken je doelgroep en zorgen ervoor dat ze actie ondernemen.

Effectieve videoproductie in Assen

Inzet video

Devion produceert niet alleen videoproducties, maar meet ze ook. Wij vinden het belangrijk om de video zo goed mogelijk in te zetten. Daarnaast kijken we naar de doelstellingen van jouw organisatie en kijken we naar hoe we dat het beste in de videoproductie kunnen verwerken. Zo zorgen we ervoor dat jouw video optimaal presteert.

Videoproces

De werkwijze van Devion

Devion denkt in concepten en strategieën. We beginnen dan ook met een gedetailleerde videostrategie. Hier kijken we onder andere samen met jou wat het doel van de video moet worden en hoe wij dat het beste kunnen bereiken. Zo zorgen we samen voor een betrokken groep kijkers.

Info & prijzen

Een videoproductie in Assen laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek - Productmanager - TMG
Videoproducties Voorbeelden van cases
Talen ToolsBedrijfsfilms
CALVITestimonialvideo's
SlimpieAnimatievideo's
Artikelen over videoproducties Blog
BLOG / Videoproductie Belichting van een videoproductie Tips voor een geslaagde belichting van je videoproductie
BLOG / Videoproductie Doorlooptijd van een videoproductie Specifiek voor animatievideo's en live-action videoproducties