Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Devion Videomarketing
Video vergroot zichtbaarheidVideo werkt overtuigendVideo is hot

Wij bedenken, maken en verspreiden video

Videomarketing voor online succes

Devion ondersteunt bedrijven en organisaties bij het bedenken, maken en het verspreiden van video. Met een team van 7 videospecialisten maken we effectieve videocampagnes. Animatievideo’s, productvideo’s, instructievideo’s of promovideo  zijn type video’s die we inzetten om de doelgroep te bereiken.

Direct aan de slag

Videomarketing plan

Strategie is de basis

Weet je al wat voor video je wilt? Het is goed om eerst na te denken over de doelstelling van de video. Het kan namelijk zijn dat een ander type video veel geschikter is voor wat je wilt bereiken. Wil je hulp bij het maken van zo’n strategisch plan? Wij helpen je graag.

Videostrategie maken

Videomarketing Amsterdam

Video's produceren

Of het nu om een losse productie gaat of een serie video’s, het Devion team maakt elke video uniek. Daarbij sluiten onze video’s perfect aan bij de marketingdoelstellingen van je organisatie. Wij verzorgen daarbij alle aspecten die nodig zijn voor een kwalitatieve video. Denk aan acteurs, voice-overs, rechtenvrije muziek, locaties of materialen. Benieuwd naar onze type video’s?

Kies type video

Video's inzetten & verspreiden

Maximaal aantal kijkers

De video moet gezien worden. En het liefst door de gehele doelgroep. Wij zijn continu aan het sturen op nieuwe kijkers. Wij gebruiken hiervoor de bekende sociale platformen, maar ook kun je met video adverteren op bijvoorbeeld de website van uitzending gemist of andere website met veel bezoekers. Benieuwd naar onze videocampagnes?

Bekijk onze video’s

Videomarketing amsterdam adverteren

Hoe kunnen wij helpen?

Laat het ons weten

Ben je benieuwd hoe we videomarketing voor je organisatie kunnen inrichten? Wij komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Heb je al een concreet video idee en wil je direct los? Geen probleem, wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Videomarketing Amsterdam

Ben jij er klaar voor?

Videomarketing wordt al door veel bedrijven en organisaties in Amsterdam ingezet. Videomarketing is namelijk hot. Devion heeft een locatie in Amsterdam en kan daarom goed inspelen op de bedrijven in en rond Amsterdam.

Zichtbaar in Amsterdam door videomarketing

Heb je vragen over devion videomarketing?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.
Alle diensten
Devion Videomarketing Volledige focus op videoPersoonlijke aanpakMeetbaar resultaat