Info & prijzen
Videomarketing blogWaar we dagelijks mee bezig zijn

Stopmotion video laten maken

Stopmotion is een speciale filmtechniek waarbij de video frame voor frame wordt gemaakt. In feite bestaat de video uit allemaal foto’s en krijgt de kijker de suggestie dat bijvoorbeeld voorwerpen in de video bewegen. Stopmotion is tijdrovend, maar een unieke videotechniek om een verhaal aan de kijker te vertellen.

Stopmotion-video-laten-maken

Professionele Stopmotion video inzetten

Het hoofddoel van een stopmotion video is de kijker op een creatieve manier iets vertellen en tevens te vermaken. Hiervoor is het van belang dat de overgangen van de stopmotion video vloeiend verlopen. Bij het zelf ontwikkelen van een stopmotion video zijn de beelden vaak schokkering en de bewegingen onregelmatig. Stopmotion kan zowel worden ingezet als bedrijfsfilm of als animatie. Met een professionele stopmotion video kan men als bedrijf zich onderscheiden van de massa. Stopmotion is namelijk een veelzijdige techniek dat niet door iedereen wordt ingezet.

Stopmotion laten ontwikkelen

Wilt u meer informatie over het laten maken van een stopmotion video? Devion is gespecialiseerd in de ontwikkeling van online stopmotion animatievideo en adviseert u graag. In onderstaand voorbeeld is de intro met de stopmotion techniek gemaakt.
Ook een stopmotion video?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Of vraag meer informatie aan
Gerelateerde berichten meer blog
BLOG / Bedrijfsfilms Corporate video, om klanten verliefd op je te laten worden! Dat wil jij toch ook?
BLOG / Animatievideo's Animatie video? Hoe werkt het? Toelichting op onze werkwijze