Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Video tutorial laten maken

Handleiding video’s

Video tutorials worden ingezet om kijkers uit te leggen hoe zij bepaalde handelingen moeten verrichten. Deze visuele handleidingen zijn vaak ter ondersteuning van geschreven content. Het voordeel van een video tutorial is dat je de te verrichten handelingen zelf ziet.

Alle (video) disciplines

Van concepten tot aan nabewerking en álles daartussen. Team Devion beschikt over alle mensen met de nodige expertises in huis om jouw video wens op maat te verwezenlijken.

Volledige begeleiding

De gehele organisatie van de videoproductie ligt bij ons. Hier hoef jij je niet druk om te maken. En uiteraard geven we status updates! Dat zorgt voor transparantie.

Eigen merkidentiteit


Een unieke video is bij ons vanzelfsprekend. Om voor een persoonlijke touch te zorgen wordt jouw huisstijl op de best mogelijke manier in de video geïmplementeerd.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van videotutorials
JAAP.NLDocumentaire
De UniePromovideo's
The CueInstructievideo's
VestiaRecruitment video's
JAAP.NL
Animatievideo JAAP.NL voor de verkopers van huizen
Loading
De Unie
Promotievideo De Unie
Loading
The Cue
Demovideo The Cue
Loading
Vestia
Vestia
Loading

Ook een video tutorial laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Of vraag meer informatie aan

Soorten video tutorials


De mogelijkheden

Er zijn meerdere manieren waarop informatie kan worden overgebracht in een video. Afhankelijk van de boodschap en de stappen die de gebruiker moet nemen kan er daarom gekozen worden voor een feitelijke weergave of een geïllustreerde vorm.

Video tutorial laten maken?

Video handleidingen

Het doel van een video tutorial is kennisoverdracht. Door deze kennis op de meest effectieve manier beschikbaar te stellen zal de kijker sneller gebruik van maken van een product of dienst. Tevens wordt de merkvoorkeur versterkt door de klantgerichtheid.

Onze aanpak

Welkom in onze keuken

We zijn een geoliede machine als het op video aankomt. Sommigen noemen ons eigenwijs, wij noemen het eerder vastberaden en zelfverzekerd. Wij staan paraat om jouw tutorial video te bedenken, te maken en te verspreiden.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Voordat we van start gaan met de tutorial video willen we eerst alles weten. Wat is het doel van de video tutorial? Wie is je doelgroep? Met zulke vragen krijgen we alles goed in beeld.

Stap 2: Concept

We brainstormen er op los tot er een aantal perfect passende concepten voor de video tutorial tot stand zijn gekomen. Jij kiest uiteindelijk het meest geschikte concept!

Stap 3: Script

Ja? Je hebt een keuze kunnen maken? Dan is het de taak aan onze schrijvers om dit concept om te toveren tot een glashelder script.

Stap 4: Opnames

We kunnen los! Het script is geschreven en de opnames kunnen van start gaan. Regisseurs, cameramannen en lichtspecialisten doen hun uiterste best om de mooiste beelden te schieten voor jouw video tutorial.

Stap 5: Montage & Sound

Nu alle beelden zijn geschoten is het moment aangebroken om deze om te toveren tot een goed lopend geheel. Nu nog passende muziek en eventueel een geschikte voice-over toevoegen en het eindresultaat is een feit!

Stap 6: Inzet

En? Ben je blij met je video? Niet zonder dat het doel van de video behaald wordt! Devion helpt daarom ook met het verspreiden van jouw video tutorial, zodat de beoogde doelgroep bereikt wordt.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Blog Meer over videotutorials
BLOG / Instructievideo's De 5 basisprincipes voor een instructiefilm Vergeet ze niet
BLOG / Instructievideo's Hoe maak ik zelf een instructiefilm? 11 tips Een succesvolle instructiefilm met deze 11 tips