Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Video strategie
Duidelijk doelJuiste inzetMeetbaar resultaat
Videostrategie

Video strategie

Wat te doen met video?

Waar we ook zijn overal om ons heen is video content beschikbaar. Of deze video content op het juiste moment de kijker aanspreekt is afhankelijk van de strategische inzet van de zender. Wij willen relevante content maken en inzetten om de doelstellingen van de zender te overtreffen. Daarom richten wij ons 100% op het bedenken, maken en inzetten van video.

De basis van video strategie

Video, locatie en de juiste actie

Het begint bij de keuze van het type video. Welk type video wordt ingezet is gebaseerd op de online doelstelling(en) van de organisatie. Vervolgens kijken we samen waar de video het beste tot zijn recht komt en hoe de omgeving er uit moet komen te zien. Video is een middel om de kijker te informeren en te laten converteren, daarom moet de kijker in de video zelf al actie kunnen ondernemen.

De basis van videostrategie
Videostrategie optimalisatie

Optimalisatie video strategie

De boodschap moet blijven leven

Op het moment dat de video content overeenkomt met de verwachting van de kijker behalen we het hoogste rendement. Om de resultaten zo hoog mogelijk te krijgen en vooral te behouden analyseren we het kijkbedrag en passen we de video aan waar nodig. Met bijvoorbeeld multivariate testing of aanpassen/ verschuiven van interactieve elementen blijven onze video’s scoren.

Heb je vragen over video strategie?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Of vraag meer informatie aan
Alle diensten
Devion Videomarketing Volledige focus op videoPersoonlijke aanpakMeetbaar resultaat
Video strategie artikelen Alles over video strategie
BLOG / Videostrategie Wanneer is mijn video strategie succesvol? De juiste meet indicatoren!
BLOG / Videostrategie Hoe maak je een winnende videomarketingstrategie? Wij helpen je met het creëren van een winnende videomarketingstrategie