Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Videostrategie
Duidelijk doelJuiste inzetMeetbaar resultaat
Videostrategie

Videostrategie

Wat te doen met video?

Waar we ook zijn: overal om ons heen is videocontent beschikbaar. Of deze videocontent op het juiste moment de kijker aanspreekt is afhankelijk van de strategische inzet van de zender. Wij maken relevante content en zetten deze in om de doelstellingen van de zender te behalen… en overtreffen. Daarom richten wij ons 100% op het bedenken, maken en inzetten van video.

De basis van videostrategie

Video, locatie en de juiste actie

Het begint bij de keuze van het type video. Welk type video we inzetten hangt af van de online doelstelling(en) van de organisatie. Vervolgens kijken we samen waar de video het beste tot zijn recht komt en hoe de omgeving eruit moet komen te zien. Video is een middel om de kijker te informeren, emotioneren en te laten converteren; daarom moet de kijker in de video zelf al actie kunnen ondernemen.

De basis van videostrategie
Videostrategie optimalisatie

Optimalisatie videostrategie

De boodschap moet blijven leven

Op het moment dat de videocontent overeenkomt met de verwachting van de kijker halen we het hoogste rendement. Om de beste resultaten te behalen en – vooral – dit niveau te behouden, analyseren we het kijkbedrag en passen we de video aan waar nodig. Met bijvoorbeeld multivariate testing of aanpassen van interactieve elementen blijven onze video’s scoren.

Heb je vragen over videostrategie?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Of vraag meer informatie aan
Alle diensten
Devion Videomarketing Volledige focus op videoPersoonlijke aanpakMeetbaar resultaat
Videostrategie-artikelen Alles over videostrategie
BLOG / Videostrategie Tips voor een succesvolle videostrategie in 2024 Wil je ook blijvende resultaten behalen met je videostrategie?
BLOG / Videostrategie Voordelen video agency partner: loyaliteit en langetermijngroei 7 redenen om te kiezen voor een video agency partner