Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Video serie laten maken

Inspireer

Wil jij mensen inspireren of een kijkje achter de schermen geven? Dan is het laten maken van een meeslepende videoserie een heel goed idee. Dus bedenk een mooi format of concept en bereik die kijkers!

Alle (video) disciplines

Wij hebben alle filmprofessionals die nodig zijn voor jouw videoproductie. En stuk voor stuk toppers. Van scriptschrijvers tot editors en van cameramensen tot marketeers.Team Devion, aangenaam.

Volledige begeleiding

Een video laten maken door Devion is een inspirerende, ontspannen ervaring. Wij nemen je alle zorgen uit handen. Tenzij je deze zelf uit de mouwen wilt steken natuurlijk.

Eigen merkidentiteit

We kunnen flink uitpakken met onze videokennis, maar altijd geldt dat jouw verhaal centraal staat. Wat voor video we ook maken, jouw stijl en identiteit blijven herkenbaar.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van video series
KraamzusInstructievideo's
WoonplusAnimatievideo's
Horeca HeroInstructievideo's
AB-vakwerk
Kraamzus
Instructievideo temperaturen
Loading
Woonplus
CV bijvullen
Loading
Horeca Hero
Instructievideo
Loading
AB-Vakwerk
Loading

Ook een video serie laten maken

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Video serie: geef je merk een gezicht

Wees jezelf

Bedrijven blijven vaak erg anoniem en afstandelijk. Terwijl je klanten juist overtuigt door ze persoonlijk te benaderen; én door zelf benaderbaar te zijn. In een video serie kan je merk een persoonlijkheid krijgen.

Videoserie: laat je klanten terugkomen

Grijp de kijker

Een mooi concept is één ding, maar het idee van een videoserie is dat je meerdere video’s maakt waar klanten naar uitkijken. Een goede videoserie grijpt kijkers en laat ze verlangen naar meer.

Onze aanpak

Jouw verhaal

Je hoeft ons niets te vertellen over het maken van een videoserie. Maar wél over jezelf! Want een videoserie werkt pas als jouw verhaal en identiteit optimaal herkenbaar zijn.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Je videoserie moet consistent zijn, met één visie en een herkenbare stijl. Daarom hebben we altijd eerst een persoonlijk gesprek, om erachter te komen wie je bent en wat je wilt.

Stap 2: Concept

Als we je helemaal kennen, gaan onze creatieve talenten je doelen verwerken in mooie concepten. Na een prikkelende presentatie bepalen we samen met welke versies we verdergaan.

Stap 3: Script

Tijd om de grote lijnen uit te werken tot perfect gefinetunede en visueel stimulerende verhalen. Onze scriptschrijvers weten met hun woorden steeds weer de kern en de juiste snaren te raken.

Stap 4: Opnames

Alle stappen zijn belangrijk, maar stiekem vinden we dit het leukste onderdeel: het filmen. Onze capabele filmcrew legt elke nuance in het script zorgvuldig vast in de mooiste beelden.

Stap 5: Montage & Sound

Filmen spreekt het meest tot de verbeelding, maar in de montageruimte komt de film pas tot leven. Daar valt alles op zijn plek en worden noodzakelijke effecten, muziek en geluid toegevoegd.

Stap 6: Inzet

Video klaar, maar is alles geslaagd? Dat willen wij ook weten! Dus publiceren wij zelf je video en houden het kijkgedrag in de gaten. Moet het anders, dan doen we dat gewoon!

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Blog Meer over video series
BLOG / Videostrategie Loyalty creëren met een how-to videoserie Is kwantiteit key?