Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Video marketing Woningcorporatie

Vergroot je succes

Hoe maak je van jouw woningcorporatie een winnende organisatie? Als woningcorporatie wil je niet alleen goede medewerkers hebben en een merk met een positieve uitstraling, je wilt ook uitblinken in de essentie van een woningcorporatie: het bieden van een betaalbare woning en plezierige leefomgeving aan tevreden huurders.

Kennis en Expertise

Wij adviseren en helpen woningcorporaties al meer dan vijf jaar met het gebruik en de inzet van video. Wij weten waar we samen het verschil kunnen maken.

Huurdersoordeel

Hoe communiceer je met (potentiële) huurders door middel van video? Wij vergroten de tevredenheid van huurders en ontzorgen de interne organisatie. Denk hierbij aan het terugdringen van reparatieverzoeken.

Intern en extern

Wij ondersteunen corporaties bij hun interne en externe communicatie met video. Hierbij inspelend op de juiste emotie en met gebruik van de beste tone-of-voice

Video's die werken voor Woningcorporaties Voor het maken van 'verbinding'

How-to-video's voor huurders

Huurdersoordeel reparatieverzoeken verbeteren

‘Hoe moet ik goed ventileren?’ ‘Hoe vul ik mijn cv-ketel bij?’ ‘Hoe doe ik een stekkerproef?’ Klantenservices (KCC’s) van woningcorporaties worden soms overspoeld met vragen over kleine huishoudelijke reparaties of werkzaamheden. Wij ontwikkelen duidelijke how-to video’s en maken een flow om huurders beter te informeren en zelfstandig hun (kleine) problemen laten oplossen.

Recruitment video voor nieuwe medewerkers

Laten zien wat het werk inhoudt

Wijkbeheerders, vastgoed medewerkers, verhuurmakelaars: medewerkers zijn essentieel voor woningcorporaties. Ze bekleden uitdagende functies met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met recruitment video’s laat je zien wat het werk echt inhoudt en hoe betrokken en gedreven je eigen medewerkers zijn.

Informatievideo's voor huurders

Huurdersoordeel vergroten bij vertrek

‘Wat is het prijsbeleid?’ ‘Wat moet ik doen bij een betalingsachterstand?’ ‘Wat kan ik doen bij burenoverlast?’ Dit soort vragen en onzekerheden, vaak het gevolg van onvoldoende kennis, kan leiden tot negativiteit bij de huurder. Informeer de huurder daarom zoveel mogelijk, zodat er een hogere tevredenheid ontstaat. Wat leidt tot een hogere betrokkenheid.

Huurdersverhalen

Dit is waarvoor we het doen!

Iedere dag werk je als team samen voor de huurder. Vaak ieder vanuit een eigen vakgebied, zonder dat je exact weet wat je collega’s doen voor diezelfde huurder. Met huurdersverhalen tonen we de verbondenheid van de gehele organisatie en laten we zien waar jij je als corporatie dag in dag uit hard voor maakt.

Inspiratievideo's voor potentiële huurders

Om mensen bewust te laten kiezen

Video draagt bij aan de verbinding met de potentiële huurder. Natuurlijk, ze zijn vaak blij met de woning die ze toegewezen krijgen, maar potentiële huurders bewust laten kiezen voor een woning, maakt ze bij jouw woningcorporatie betrokken.

Interne communicatie

Gebruik video voor je medewerkers

Video gaat niet alleen over communicatie naar huurders toe, maar kan ook goed worden ingezet als intern communicatiemiddel. Hoe blijft men betrokken bij de organisatie en hoe worden beslissingen of afspraken intern gedeeld? Video zorgt voor een persoonlijke en laagdrempelige manier van informeren of het creëren van draagvlak.

Ook meer met video doen?

Vrijblijvende videomarketing strategie

Wij willen je graag vertellen hoe video jullie organisatie kan versterken. Als woningcorporatie kun je nu een vrijblijvende videostrategie aanvragen. Onze videostrategen gaan dan voor jou aan de slag en omschrijven de videokansen voor jullie woningcorporatie. Inclusief een aantal unieke videoconcepten, een roadmap en een financieel plan.

Videostrategie aanvragen

“Er is veel persoonlijk contact en Devion verdiept zich echt in jouw organisatie” - Sanne van overbeek - Productmanager Jaap.nl
Artikelen over woningcorporaties Videomarketing blog
BLOG / Instructievideo's Instructievideo’s woningcorporatie: een goede match Veelvoorkomende vragen van huurders en hoe deze te behandelen met video
BLOG / Instructievideo's Support afdeling kan 25% sneller werken met instructiefilms Terwijl de tevredenheid van de klant wordt vergroot.

Vrijblijvende videomarketing strategie?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Aanvragen