Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Video header laten maken

Boeien!

Ach, die goeie ouwe tijd, toen www nog nieuw was en surfen een ervaring vol verrassingen. Nu ga je met een ‘klik, klik, scroll scroll’ gedachteloos naar de volgende pagina. Ok, soms zie je een leuke afbeelding, maar dat betekent hoogstens een paar tellen oponthoud. Hoe anders is dat met een video header! Bij het zien van zo’n automatisch afspelende film ga je meteen rechtop zitten en ben je geboeid! Als een stokstaartje dat een interessant geluid hoort. ‘Wat gebeurt hier? Wie is dit? Wat kan ik ermee?’ Allemaal fijne vragen voor jouw merk of bedrijf.

Alle (video) disciplines

Net als bij iedere andere video zijn voor het maken van een video header vele disciplines nodig, van concepter tot editor. Gelukkig zijn we bij Devion goed voorzien.

Volledige begeleiding

We doen alles om de videoproductie in goede banen te leiden. Eigenlijk heb je er zelf helemaal geen omkijken naar. Dus ontspan, kijk toe en enjoy the ride.

Eigen merkidentiteit

Je video kan nog zo goed in elkaar zitten, als jouw merk niet duidelijk genoeg naar voren komt, is het alsnog een mislukking. Daarom staat jouw merkidentiteit altijd centraal.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van video headers
KomoriVideo Advertising
Doxis
MaventionVideo marketing
Kraamzus Instructievideo's
Komori
Komori Header
Loading
Doxis
Loading
Mavention
Mavention
Loading
Kraamzus
Instructievideo temperaturen
Loading

Video header laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

De juiste sfeer met een video header

Verleidelijk

Een video header laten maken is een heel goed idee. Om te beginnen is video natuurlijk een heel goed middel om binnen enkele seconden de bezoeker een indruk van je bedrijf / product of dienst te geven. Maar omdat een video header nog niet zo vaak ingezet wordt, prikkelt dit de kijker enorm. Als een plons water in het gezicht met daarna de heerlijke geur van vers gemalen koffiebonen als je wakker wordt: je bent meteen bij de les en wordt daarna vakkundig verleid. Want zo’n interessante, meestal paginabrede video header smaakt naar meer. En dat vind je allemaal op jouw site!

Video header met resultaat

Tijd voor actie

Verleiden is fijn, maar we hebben het hier natuurlijk niet over een romantisch etentje: conversie, klanten, en harde cijfers zijn het doel! En die kun je met een video header heel goed behalen, weten – en meten – we bij Devion. Bij ons zit er altijd een duidelijke strategie achter zo’n film. Meestal wil je hiermee een sfeerimpressie te geven van jouw bedrijf, maar je kunt ook heel concreet een reeks producten of diensten langs laten komen. In beide gevallen wil je dat de klant doorklikt en in actie komt.

Onze aanpak

Wat er maar nodig is

Een website header video, mits goed uitgevoerd, zet automatisch aan tot actie, en dat is waar we bij Devion gewoon heel goed in zijn. Samen met de klant zorgen we voor de beste oplossingen en de meest effectieve video’s. Ja, we zijn een tikkeltje eigenwijs, maar dat heb je ook nodig bij het maken van unieke, vernieuwende video’s.

Info & Prijzen
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - ‎Mavention
Blog Meer over video headers
BLOG / Video marketing De 7 online videotrends voor 2020 (en 1 tip!) De belangrijkste graphic en video trends voor 2020
BLOG / Bedrijfsfilms 21 tips bij het maken van een bedrijfsfilm Bouw aan je brand image