Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Video content marketing

Video verhoogt de betrokkenheid

Het kijken van video’s is onze dagelijkse bezigheid, bewust en onbewust. Dat is nou juist de reden waarom video zo gewenst is binnen content strategieën. De enorme potentie om viraal te gaan en de hoge betrokkenheid van kijkers maakt videostrategie bijzonder aantrekkelijk. Het verkrijgen van de aandacht van je doelgroep is een lastig spel, hier heb je een strategie voor nodig. Wanneer video nog niet standaard in het content marketing plan zit verwerkt, is het realiseren van de eerste stap vaak de grootste uitdaging. Waar begin je? Hoe ga je er voor zorgen dat je video echt effectief zal zijn? Ofwel, hoe ga jij de aandacht van jouw doelgroep trekken?

Alle (video)disciplines

Video content maak je niet even uit de losse pols. Je hebt een heel team experts nodig: scriptschrijvers, cameramensen, editors en meer. Gelukkig hebben wij iedereen in huis.

Volledige begeleiding

Begeleiding kun je het al bijna niet meer noemen. Je kunt simpelweg alles aan ons overlaten wat met jouw video content marketing te maken heeft. Makkelijk toch?

Eigen merkidentiteit

We kunnen alle registers open trekken en ontzettend gave video content voor je maken. Maar wat voor video’s het ook worden, jouw belangrijke merkidentiteit blijft altijd centraal staan.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van video content marketing
JAAP.NL
MSC Cruises
V&D
TomTom
JAAP.NL
Animatievideo JAAP.NL voor de verkopers van huizen
Loading
MSC Cruises
MSC Cruises
Loading
V&D
V&D is terug
Loading
TomTom
TomTom BRIDGE Hub Productvideo
Loading

Ook video content inzetten?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Of vraag meer informatie aan?

Beginnen aan video content marketing

Het bereiken van je doel met video content

Video content is een effectieve manier om je doelstelling(en) op online gebied te bereiken. In video’s zitten boodschappen verwerkt, maar deze boodschappen moeten eerst bedacht worden. Bij Devion bedenken wij video content strategieën die perfect passen bij de uitstraling van een merk, product of dienst. De eigenschappen van de video content die hierbij van groot belang zijn, zijn de stijl (setting), boodschap en inzet.

Strategie voor video content marketing

Analyseren en optimaliseren

Vrijwel alles wat online staat is meetbaar. Video content ook. Zorg er dus voor dat wanneer je video content inzet dit meetbaar is. Hierdoor zijn de resultaten en effecten van de video meteen te achterhalen. Denk hierbij aan welke doelgroep de video kijkt, of de video wel of niet wordt afgekeken en wat de kijkers doen na het bekijken van de video. Dit zijn relevante gegevens en tevens vraagstukken om je content strategie goed te kunnen evalueren en verbeteren.

Onze aanpak

Welkom in onze keuken

Where the magic happens… Juist op gebied van video content marketing! Dat is onze core business, onze expertise. In onze keuken lopen de beste koks op gebied van video rond. Voor elke video wordt het beste recept samengesteld, om het vervolgens op de meest effectieve manier te verspreiden.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

We staan al te popelen om te beginnen. Maar eerst moeten we álles weten. Zoals wat het bedrijf doet, wat de missie en visie zijn, én wat het imago van het bedrijf is. Zo zijn er nog tal van aspecten te noemen binnen dit onderwerp, maar dit schetst in ieder geval een beeld. Het is de onmisbare basis voor een perfect eindresultaat.

Stap 2: Concept

Nu de basis is gelegd kunnen onze concepters helemaal losgaan. Met wat behulp van creatief denkvermogen worden er een aantal concepten in elkaar gezet waar je U tegen zegt. Met natuurlijk een bijbehorende verhaallijn en boodschap, die naadloos aansluiten op het bedrijf en het doel.

Stap 3: Script

Dat gaat hard! Nadat het concept definitief is, gaan de woordkunstenaars hun gang. En dat hoef je ze geen tweede keer te vertellen. Ze kunnen al vanaf stap 1 niet stilzitten om hun inspirerende ideeën op papier vast te leggen, nou ja papier… gewoon digitaal natuurlijk! Op fanatieke wijze wordt er een script gesmeed wat perfect past bij jouw bedrijf.

Stap 4: Opnames

Yes! Opnames! Tijd om beeldmateriaal te verzamelen. Een hele filmcrew met ervaring van hier tot Tokio wordt opgetrommeld om het bedachte script visueel te maken. Niet alleen acteurs en actrices zijn van de partij, ook de regisseur, cameraman en geluidsman staan klaar! Filmen maar!

Stap 5: Montage & Sound

De draaidag zit erop? Dan is het moment aangebroken om de verzamelde beelden om te toveren tot één geheel. Alleen de beste beelden worden gebruikt om tot een perfect eindresultaat te komen. Natuurlijk wordt de sounddesign niet vergeten. De meest geschikte muziek en geluidseffecten worden toegepast, om er een kloppend geheel van te maken. En dan is jouw video bijna klaar!

Stap 6: Inzet

Bijna klaar ja. De video is af ja, maar daarmee is nog niet al het werk verricht! Jouw video verdient natuurlijk een perfect podium, waar de video wordt ingezet waarvoor die is gemaakt. Het bereiken van jouw doelgroep! Met de handige meetinstrumenten heb je precies in kaart hoe jouw video het doet onder die belangrijke doelgroep. Op deze manier wordt je video effectief!

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over video content marketing
BLOG / Videostrategie Video content delen groeit sterk Ben jij er klaar voor?
BLOG / Videostrategie Hoe maak je een winnende videomarketingstrategie? Wij helpen je met het creëren van een winnende videomarketingstrategie