Info & prijzen
Video content marketing
BereikBetrokkenheidBeleving
video-content-marketing_aandacht

Video content marketing

video trekt de aandacht

Video’s kijken doen we allemaal en dat is juist de reden waarom video zo gewenst is binnen content strategieën. Videostrategie is ongeëvenaard door de grote virale potentie en de hoge betrokkenheid van de kijkers.  Wanneer video nog niet standaard in het content marketing plan zit is de eerste stap vaak de lastigste. Waar begin je en hoe zorg je dat video daadwerkelijk een succes wordt? Kortom hoe ga jij de aandacht van de doelgroepen krijgen?

Starten met video content marketing

video content is een middel om je doel te bereiken

Video content is het middel om je online doelstelling(en) te bereiken. Video’s vertellen verhalen en verhalen moeten bedacht worden. Devion bedenkt video content strategieën die passend zijn bij de uitstraling van een merk, product of dienst. Belangrijk hierbij is de stijl (setting), boodschap en inzet.

Video content marketing strategie

analyseren en optimaliseren

Online is vrijwel alles meetbaar en zo ook video content. Zorg er dus voor dat wanneer je video inzet dit meetbaar is.  Hierdoor krijg je inzicht in de resultaten van video. Bij welke doelgroep komt de video terecht, hoe reageren de kijkers en wat doen zij na het bekijken van de video. Dit zijn relevante vraagstukken om je content strategie goed op te kunnen optimaliseren en evalueren.

Ook video content inzetten?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Of vraag meer informatie aan?
Devion Videomarketing Volledige focus op videoPeroonlijke aanpakMeetbaar resultaat
Gerelateerde berichten meer blog
BLOG / Videostrategie Video content delen groeit sterk Ben jij er klaar voor?
BLOG / Videostrategie De bouwstenen voor video binnen content strategie Wanneer begin jij?