Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Video advertising
TargetingVariabele budgettenHogere Conversie

Video advertising

De basis

Wat is video advertising precies en welke mogelijkheden biedt dit voor jou? Video wordt al jaren ingezet en eigenlijk zijn er twee verschillende vormen van video advertising te onderscheiden, namelijk het adverteren rondom video content met video of het inzetten van video op zichzelf staand. Vooral de eerste vorm wordt online veelgebruikt. Hierbij kun je denken aan de bekende Preroll, midroll, postroll advertising methoden. Het adverteren met video op zichzelf staand ontwikkelt zich razendsnel en heeft het grote voordeel dat je niet afhankelijk bent van bestaande video content. In feite kun je daardoor adverteren op vrijwel elke plek!

Scoren met video advertising

Haal meer uit video

Een succesvolle online video advertising campagne begint bij de keuze van de inzet. Welke video wordt waar geplaatst om die interessante doelgroep te bereiken? De juiste vorm en specifieke targeting verhogen hierbij de resultaten met daarnaast een uitstekende video viewability rate. Wij ondersteunen bij het volledig opzetten of integreren van een video campagne en optimaliseren deze om de conversie blijvend hoog te houden.

videoadvertising inzetten
videoadversting voor jouw bedrijf

Starten met video advertising

Video helpt ons begrijpen

Starten met video advertising? Devion ondersteunt je graag om te kijken hoe jij het optimale uit de inzet van video kan halen. Hierbij hebben wij een breed scala aan mogelijkheden van social advertising of direct campaigns tot aan programmatic buying en native advertising. Zet video in precies zoals jij dat wilt!

Heb je vragen over video advertising?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Of vraag meer informatie aan
Alle diensten
Devion Videomarketing Volledige focus op videoPersoonlijke aanpakMeetbaar resultaat
Video advertising artikelen Alles over video advertising
BLOG / Video Advertising Starten met online video advertising Waar wacht je nog op?
BLOG / Video Advertising Video advertising groeit in Nederland En blijft groeien