Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Vacature video laten maken

Zichtbaar

Een functie is meer dan een stukje tekst. Een baan is een belangrijk deel van je leven. Die moet je voor je kunnen zien… daar wil je alles van weten. Dat kan met een vacaturevideo.

Alle (video)disciplines

Een vacaturevideo maak je met een hele groep gedisciplineerde filmexperts. Als je het goed wilt doen tenminste. Team Devion heeft de beste speler voor elke positie.

Volledige begeleiding

Wij filmen niet zomaar wat raak; ongeorganiseerd en uit de losse pols. Ons goed geoliede team neemt je alle zorgen uit handen. Wij doen en denken aan alles.

Eigen merkidentiteit

We weten alles van video’s maken. Maar voor een goede vacaturevideo moeten we ook alles van jou weten. Want jouw merkidentiteit moet altijd herkenbaar zijn in je video.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van vacature video's
CalviTestimonialvideo's
MaventionVideo marketing
Interim ValleyBedrijfsfilms
AB-vakwerkVideo marketing
CALVI
CALVI
Loading
Mavention
Mavention
Loading
Interim Valley
Recruitmentvideo
Loading
AB-vakwerk
De beste start van je cariere: Veehouder Simon - AB Vakwerk
Loading

Ook een vacature video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Vacature video: functies komen tot leven

Rondlopen

In tegenstelling tot een advertentietekst kun je in een vacaturevideo ervaren hoe het is om op kantoor rond te lopen en met collega’s samen te werken. Dat gevoel laat een functie echt tot leven komen.

Vacature video: informatief en persoonlijk

Alles komt aan

Het gaat niet alleen om de ervaring; puur informatief wordt de sollicitant ook wijzer van video. Competenties en werkzaamheden kunnen letterlijk getoond of uitgelegd worden door voorgangers of toekomstige collega’s. Dat is veel waard.

Onze aanpak

Persoonlijke aandacht

Om een succesvolle vacaturevideo te kunnen maken, moeten we jouw boodschap en bedrijfscultuur helder voor ogen te hebben. Vervolgens gebruiken we onze vakkennis om een optimaal presterende video te maken.

Info & prijzen

Stap 1: Kick-off

Om een vacaturevideo te kunnen maken, moeten we weten wie je bent en wat je wilt uitstralen. Daarom hebben we eerst een goed gesprek voordat we over je video gaan nadenken.

Stap 2: Concept

Zodra we weten wat de essentie is van jouw bedrijf, kunnen we een passend idee voor je vacaturevideo gaan bedenken. Na onze sprankelende presentatie beslissen we samen wat het eindconcept wordt.

Stap 3: Script

Met een solide idee op zak, gaan we de boel tot in de puntjes uitwerken. Onze creatieve scriptschrijvers klimmen in hun pennen en toetsenborden en schrijven de meest overtuigende scènes voor je vacaturevideo.

Stap 4: Opnames

Nu is het tijd om te gaan filmen! Onze enthousiaste filmcrew komt langs op kantoor of locatie en schiet de sterren van de hemel. Jouw vacature heeft er nog nooit zo aantrekkelijk uitgezien.

Stap 5: Montage & Sound

Alle zorgvuldig geschoten beelden worden in de montageruimte in de juiste volgorde gezet en voorzien van effecten, overgangen, voice-over, kleurcorrecties. Wat er maar nodig is om jouw vacature te laten shinen.

Stap 6: Inzet

Een voltooide video is mooi; een succesvolle video is beter. We willen eerst zekerheid hebben dat je vacaturevideo goed presteert. Dus plaatsen we hem op de beste kanalen en analyseren we het kijkgedrag.

Alle disciplines Dit maakt ons uniek
Blog Meer over vacature video's
BLOG / Bedrijfsfilms Recruitment video: voor meer sollicitanten en een sterker merk Waarom kiezen voor video in recruitment?
BLOG / Bedrijfsfilms De hoogste tijd voor een recruitment video: 7 tips voor 2024 Zeven waardevolle tips voor je recruitmentvideo