Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Uitleganimatie corona virus

Animatievideo als krachtig hulpmiddel

Het is de realiteit: het coronavirus heeft de hele wereld in zijn greep en we moeten een manier vinden om ermee om te gaan. Video als communicatiemiddel is hierbij nog belangrijker geworden. Met name informatieve uitleg video’s zijn zeer waardevol bij het communiceren van informatie rondom COVID-19. Wil jij een professionele medische animatievideo laten maken over corona? Devion helpt je!

Corona uitleganimatie

Essentiële instructies via video

Veel video’s zijn nuttig ten tijde van het coronavirus. Het is de meest directe manier waarop mensen toch nog contact met elkaar kunnen hebben, bijvoorbeeld live streams. Maar ook uitleganimaties zijn onmisbaar, met name om het publiek van noodzakelijke informatie te kunnen voorzien, zoals hygiënevoorschriften of uitleg over het virus.

Onze aanpak

Medische uitleganimaties op maat

Bij Devion zijn we gespecialiseerd in het produceren van medische video’s. We helpen je met het maken van heldere instructievideo’s en uitleganimaties waarin je boodschap voorop staat en ook je merkidentiteit genoeg aandacht krijgt.

Laat ons je helpen!
Onze uitleganimaties Voorbeelden van medische animaties en instructievideo's
Hem-colAnimatievideo's
KraamzusAnimatievideo's
Corona ZelftestAnimatievideo's
Greiner Bio OneAnimatievideo's
Hem-col
Loading
Kraamzus
Instructievideo temperaturen
Loading
Uitleganimatie corona virus
Loading
Greiner Bio One
Health sector
Loading

De precisie van medische animatievideo’s

Haarscherp inzoomen

Animatie heeft verschillende eigenschappen die ideaal zijn voor de medische sector. Zo kun je met animatie alles uitzoomen en uitlichten wat je wilt. Geen enkel concept is te groot en geen enkel detail te klein met animatie: zowel de ongrijpbare verspreiding van een virus binnen de maatschappij als de minuscule vochtdruppeltjes waarmee het virus over kan gaan op andere mensen kan haarscherp en heel duidelijk verbeeld worden.

De menselijke maat

Laagdrempelig, zonder confrontatie

De animatievorm is ideaal om op een neutrale manier een boodschap over te brengen. Zonder daadwerkelijk menselijke lichamen of herkenbare personen in beeld te hoeven brengen, kan het verhaal zuiver worden verteld zonder daarbij te dicht bij de kijker te komen. Zo kan iedereen met een gerust hart op de video klikken en de informatie tot zich nemen die hij nodig heeft.

Een uitleganimatie over corona laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Neem nu contact op!
Blog Meer over corona, instructievideo's en medische video's
BLOG / Bedrijfsfilms Medische video: de 7 beste manieren om klanten te bereiken 7 tips bij het maken van een medische video
BLOG / Animatievideo's Animatievideo in de medische wereld: een absolute must Ga voor resultaat zonder complicaties met een uitleganimatie in de healthcare sector

Quarantaine of isolatie?

Wat is het verschil

In deze korte animatievideo wordt uitgelegd wanneer je in quarantaine moet en wanneer isolatie nodig kan zijn. (bron: RIVM)

Tegen verspreiding Corona

Praktische tips

Deze video legt kort en krachtig uit wat iedereen zelf kan doen om een snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. (bron: RIVM)

Instructie thuisquarantaine

Wat moet je doen?

De animatievideo hiernaast toont hoe een thuisquarantaine in zijn werk gaat en waar je aan moet denken. (bron: RIVM)

Corona via pakketjes

Kun je pakketjes veilig aannemen?

Deze animatievideo geeft kort en krachtig antwoord op een vraag die onder veel mensen leeft: kun je ook corona krijgen door het aanpakken van pakketjes (uit China)? (bron: RIVM)