Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Testimonialvideo laten maken

Geeft je kijker vertrouwen

‘Ik heb hem zelf ook!’ Handen omhoog: wie heeft deze klassieker nog nooit gehoord van een winkelverkoper? En hoeveel van jullie geloofden de beste man (of vrouw) meteen en hadden er geen enkele bedenkingen bij? Dat dacht ik al. En daarom heb je nou testimonialvideo’s. Testimonial video’s zijn ervaringen en/of uitspraken van klanten en werken enorm goed bij het aanprijzen van jouw merk. Want wie kan er nu beter je product aanbevelen dan je eigen tevreden klanten?

Alle (video)disciplines

Gewoon een klant met een mooi verhaal filmen? Nee, er zijn vele disciplines nodig bij het maken van een testimonial film. Deze vind je gelukkig allemaal bij Devion.

Volledige begeleiding

Jouw input is belangrijk maar je hoeft echt niet over ieder klein dingetje mee te beslissen of van alles te regelen. Integendeel, wij verzorgen alles rondom de videoproductie.

Eigen merkidentiteit

Jouw unieke visie, stem en stijl zijn enorm belangrijk voor je klanten. Daarom laten we jouw huisstijl en  merkidentiteit altijd optimaal terugkomen in je testimonial film.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van testimonial video
Tom TomTestimonialvideo's
CalviTestimonialvideo's
Arcadis Testimonialvideo's
Komori WirzBedrijfsfilms
TomTom
TomTom BRIDGE Hub Productvideo
Loading
CALVI
CALVI
Loading
Arcadis
Testimonial
Loading
Komori
Testimonial video Komori
Loading

Ook een testimonialvideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Klant testimonial video

De klant adviseert

Als een verkoper een product aanprijst, denkt de gemiddelde klant ‘het zal wel.’ En een opmerking als ‘ik gebruik hem zelf ook’ toevoegen, maakt het er meestal niet beter op. Typisch een gevalletje ‘Wij van wc-eend adviseren wc-eend’. Hoe anders is het als een echte klant zijn mening geeft. Testimonial video doet dit.

Testimonial video laten maken animatie
Testimonial video laten maken interview

Testimonial video haalt twijfels weg

Met goed verhaal onweerstaanbaar

Het is top dat een echte klant geloofwaardig en authentiek is, maar dat betekent niet dat je hem gewoon maar wat spontaan laat vertellen. De voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk precies communiceert wat je wilt. Bepaal welke kracht je wilt benadrukken (kies per video 1 of 2 sterke punten uit), laat de klant vertellen over het probleem dat jij hebt opgelost of eventuele twijfels die ongegrond bleken te zijn. Met als het even kan een grappige, enthousiaste afsluiter.

Onze aanpak

Welkom in onze keuken

Het Devion-team helpt graag bij de ontwikkeling van testimonial video. Het hele ontwikkelingstraject nemen we dan voor onze rekening: van de eerste brainstormsessies en het bedenken van het concept tot het produceren, verspreiden en evalueren van de testimonial video.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar een animatievideo
Stap 1: Kick-off

Een Devion kick-off is als de aftrap van een Champions League-finale: iedereen staat meteen op scherp en heeft de doelen helder voor ogen. Omdat er veel op het spel staat: het succes van jouw testimonial video. Daarom voeren we altijd eerst een goed gesprek, om erachter te komen wie je bent en wat je wilt. Pas dán kunnen we gaan knallen!

Stap 2: Concept

Van een geslaagde kick-off naar een kick ass concept. Want je hebt eerst een topidee nodig om jouw merk op de beste manier te kunnen presenteren. Laat dat maar aan ons over. De creatieve radertjes in onze bovenkamers draaien op volle toeren om jou een prikkelende presentatie en pitch te kunnen geven.

Stap 3: Script

Een goed idee is het halve werk, maar een slecht idee is om nu gewoon maar wat raak te filmen. Een goed uitgewerkt script is wat je nu nodig hebt; met de perfecte dialoog, voice-over, bijpassende emoties en uiteraard in jouw eigen karakteristieke stijl. Altijd met het oog op jouw doelstellingen. Voor een ijzersterk merkverhaal.

Stap 4: Opnames

La moment suprème is aangebroken. Oftewel, filmen maar! De aanpak verschilt per geval, maar niet zelden komen we met een hele filmploeg bij jullie langs op kantoor. Onze professionele filmcrew neemt zijn werk heel serieus en zorgt voor de perfecte vertaling van script naar beeld (en geluid). In al zijn facetten, zonder dat jij ergens omkijken naar hebt. Relaxed, toch?

Stap 5: Montage & Sound

Jij kunt dus achterover gaan zitten… wij niet. Ook niet als de opnames achter de rug zijn. Dan begint de oh zo belangrijke postproductie. Onze beste beeldpuzzelaars zorgen er in de montage voor dat elk stukje perfect in het andere past en de beste voice-over, muziek en effecten worden toegevoegd. Misschien nog wat animatie en kleurcorrecties… en klaar ben je!

Stap 6: Inzet

Top, je testimonial video is af! Kun je er fijn met het hele kantoor van genieten. Of wil je meer kijkers trekken? Volle zalen? Devion zorgt ervoor! Want zonder betrokken kijkers heb je niets aan je video. Dus informeren we Google, leveren een op maat gemaakte videospeler, en zorgen we ervoor dat we alle views en clicks bijhouden om alles tot in de puntjes aan te kunnen passen. Zodat je testimonial video altijd optimaal blijft presteren.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over testimonial video
BLOG / Testimonialvideo's Hoe maak je een goede testimonial video? Tips voor een effectieve klantreferentie