Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Stopmotion video laten maken

Creatieve content

Stopmotion is een speciale filmtechniek waarbij de video frame voor frame wordt gemaakt. In feite bestaat de video uit allemaal foto’s en krijgt de kijker de suggestie dat bijvoorbeeld voorwerpen in de video bewegen. Stopmotion is tijdrovend, maar een unieke videotechniek om een verhaal aan de kijker te vertellen.

Alle (video)disciplines

Bij het maken van een stopmotion video is niet alleen een animator belangrijk, maar ook video-experts als een scriptschrijver en editor. Devion heeft alle disciplines in huis.

Volledige begeleiding

Als je een stopmotion video laat maken komt er echt geen invasie van onze filmcrew op jouw kantoor. Maar wat er ook (wel) bij komt kijken, wij regelen het!

Eigen merkidentiteit

Weet jij wie je bent? En weten je klanten het ook? Het is erg belangrijk dat je merkidentiteit duidelijk en herkenbaar is, ook in je video’s. Daar zorgen we voor!

Bekijk onze cases Voorbeelden met stopmotion video
GeschiedeniswerkplaatsAnimatievideo's
Devion werkwijzeTestimonialvideo's
Horeca HeroInstructievideo's
OnttinningVideoproductie
Geschiedeniswerkplaats
Loading
Stopmotion video
Loading
Horeca Hero
Instructievideo
Loading
Stopmotion video
Loading

Stopmotion video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Stopmotion video inzetten

Kom in beweging

Hoe kleiner de bewegingen tussen de foto’s hoe vloeiender de video oogt. Stopmotion kan zowel worden ingezet als promotionele bedrijfsfilm of informatief. Met een professionele stopmotion video kan men als bedrijf zich onderscheiden van de massa. Stopmotion is namelijk een veelzijdige techniek dat niet door iedereen wordt ingezet.

Stopmotion geschikt?

Wanneer kies je voor een stopmotion video?

Bij een stopmotion video creëer je één filmset. Op deze filmset worden verschillende attributen ingezet die gezamenlijk het verhaal vertellen. Je bent in zekere zin dus gebonden aan de filmset. Deze filmset kan bijvoorbeeld een tafel zijn waarop alles zich afspeelt. Bedenk of jouw verhaal vertelt kan worden binnen een vaste patroon.

Onze aanpak

Welkom bij Devion

Yes! Heerlijk dat jij stopmotion video overweegt. Dat geeft ons namelijk de mogelijkheid om op een creatieve manier een verhaal te vertellen. En dat doen wij het liefst! Verhalen bedenken, maken en verspreiden. Klinkt simpel toch?

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar een stopmotion video
Stap 1: Kick-off

Tijd om elkaar te leren kennen! Graag horen we welke boodschap je wilt overbrengen en met welk doel. Dit is de basis voor de uitwerking van een succesvolle stopmotion video.

Stap 2: Concept

We hebben een richting, maar nu nog een geniaal concept. We gaan brainstormen en de meest gekke en creatieve concepten komen voorbij. We bundelen deze en pitchen ze om samen voor een definitief concept te kiezen.

Stap 3: Script

Onze video-scriptschrijvers zijn echte woordtovenaars. De boodschap wordt omgezet tot een volledig videoscript. Inspelend op de tone-of-voice van de organisatie en emotie van de kijker. Zo staat jouw merkverhaal krachtig op papier.

Stap 4: Opnames

Ja, we gaan echt beginnen! Het concept en het script ligt vast en nu de opnames. Camera’s draaien warm, de verlichting moet afkoelen en de crew laat alle elementen op het juiste moment bewegen. Frame voor frame zien we de video in gedachten al voorbijkomen.

Stap 5: Montage & Muziek

In de montage gaan we toveren of eigenlijk gewoon poetsen. Want vingers en draadjes mogen zelfs met een vergrootglas niet meer waar te nemen zijn. Zo lijkt alles magisch te bewegen en wanneer we ook nog eens speciaal gecomponeerd muziek onder de stopmotion video zetten beginnen ook wij te glimlachen.

Stap 6: Inzet

Nog niet te vroeg juichen, want waar zetten we de video in en in welk formaat. Dit gedaan? Dan start het meten. Hoe ervaart de kijker de video en welke vervolgstappen neemt men na het kijken van de video? Dit maken we graag inzichtelijk.

“Devion dacht echt met ons mee. Een gevoel dat past bij onze organisatie en hoe wij graag klanten willen bedienen” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Stopmotion artikelen Blog
BLOG / Bedrijfsfilms 9 gouden ideeën voor een bedrijfsfilm 9 tips voor je volgende bedrijfsvideo
BLOG / Animatievideo's Verschillende animatie video stijlen Welke stijl past het beste bij jouw organisatie?