Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Starten met video?

Wij bedenken, maken en verspreiden video

Marketing gaat razendsnel. Zeker tegenwoordig. Al helemaal online. We bereiken in no-time een groot publiek. Maar vinden we ook een luisterend oor? De concurrentiestrijd voor geïnteresseerde kijkers is groot, de roep om aandacht enorm. Waar begin je? Zet nu de eerste stappen in videomarketing.

Aan de slag

100% focus op video

Een tikke gestoord is het wel, geven we meteen toe. Maar een echte ambachtsman is nou eenmaal bezeten van het vak. Een afwijking die we bij Devion allemaal delen. Hier ligt de focus 100% op video. Zodat we exact weten wat werk. En wat niet.

Video succesvol inzetten

We zijn graag zeker van onze zaak. Hoe meer we over jouw kijker weten, hoe beter we de video op hun voorkeuren en kijkgedrag kunnen aanpassen. Zo maakt het verzamelen en analyseren van data niet alleen bestaande, maar ook nieuwe content steeds effectiever.

Alle disciplines

Was het magie? Of domweg geluk dat juist bij Devion de sterkste concepters, meesterlijke marketeers en briljantste scriptschrijvers en filmmakers samen kwamen? Wij vermoeden ons scherpe oog voor talent. Maar ach, magie klinkt veel mooier, toch?

Wat voor video's wij maken Voor iedere doelstelling een ander type video
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - Mavention

Wil jij ook starten met video?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen
Een greep uit ons werk Waar we trots op zijn
CALVITestimonialvideo's
TomTomTestimonialvideo's
SlimpieAnimatievideo's
Onze laatste video blogs Alles over videomarketing
BLOG / Videoproductie Een video laten maken: wat kun je verwachten? Alle verwachtingen op een rijtje
BLOG / Videostrategie Hoe maak je een winnende videomarketingstrategie? Wij helpen je met het creëren van een winnende videomarketingstrategie