Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Socialvideo

Social + video: perfect match

Alles en iedereen is social en ’zit op’ social. En voor álles, niet alleen kattenfilmpjes, of om erachter te komen dat vriend nr. 632 een bad hairday heeft. Ook voor nieuwsberichten en leuke of informatieve content over bedrijven, producten en diensten kijkt men massaal op social media. En dit is waar jouw social video om de hoek komt kijken. Want video is al net zo hot als social media. Tijd dus om je in de kijker te spelen met geweldige social video’s.

Alle (video)disciplines

Welke discipline er ook nodig is voor het maken van je social video: scriptschrijver, regisseur, editor, animator… bij Devion hebben we ze allemaal in huis.

Volledige begeleiding

Wil je een social video laten maken maar niet alles zelf regelen? Geen zorgen, wij geven je volledige begeleiding. Dat betekent dat je alles aan ons over kan laten.

Eigen merkidentiteit

We kunnen de video zo origineel en creatief maken als we (samen) willen. Maar essentieel is dat jouw unieke identiteit en huisstijl herkenbaar blijven. Daar zorgen we voor.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van socialvideo's
Talen ToolsSocial-video's
Spare Rib ExpressSocial-video's
De SnuiterSocial-video's
LuggoSocial-video's
Talen Tools
Social video
Loading
Spare Rib Express
Social video
Loading
De Snuiter
Social video
Loading
Luggo social
Social add
Loading

Ook een social video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Social video draait om de kijker

Emotie en beleving

Wat het belangrijkste is om te weten over socialvideo’s? Het draait allemaal om je publiek! Vergeet die salespitch en steengoede argumenten die je in je commercials gebruikt om kijkers enthousiast te maken over je product: het gaat hier niet werken. Op social moet je de kijker raken, met een een video die uitmunt in sfeer en merkbeleving. Speel op de emotie van de kijker en geef hem iets om over te praten. Lees: iets om te liken en te delen…

Social video voorbeelden Voor optimale merk beleving

Onze aanpak

Welkom in onze keuken

Bij Devion zijn we ook heel sociaal. En ok, een beetje eigenwijs, maar dat is nodig om tot mooie, creatieve video’s te komen. Met onze professionele videomakers en gezonde dosis humor zorgen we altijd dat de klant de best mogelijke video voorgeschoteld krijgt.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Voordat we allemaal uit de startblokken schieten om een geweldige video voor jou te produceren is het eerst tijd voor een goed gesprek. Wij willen precies weten wie jij bent, wat uniek is aan jouw bedrijf en wat de identiteit – het DNA zo je wilt – van je merk is. Pas dan kunnen we je goed in de markt zetten en je video en campagne echt tot een succes maken.

Stap 2: Concept

Is dat heftige en intense 1-op-1-gesprek goed verlopen? Dan gaan we ons volledig storten op het bedenken van het beste idee voor jouw video. We dagen elkaar creatief uit en toveren de meest fantastische ideeën uit onze hoge hoed, die we vervolgens in een pakkende presentatie aan jou voorleggen. Daarna gaan we even sparren en geven we samen een klap op het beste idee. 

Stap 3: Script

Een goed idee hebben van welke kant je op wilt is essentieel, maar nog niet genoeg om er met de camera’s op de schouder op los te gaan filmen. Zaak is om dat fijne concept van zojuist uit te schrijven tot een volwaardig script, met mooie dialoog, geschikte personages, de juiste emoties en natuurlijk allemaal met jouw unieke merkverhaal en huisstijl.

Stap 4: Opnames

En…. actie! Het is zover, er kan gefilmd worden. Nu komen de filmprofessionals van Devion tot leven en laten hun skills zien terwijl ze het zorgvuldig opgestelde script omzetten naar pakkende beelden en geluiden. Het mooie is dat alles je uit handen wordt genomen. Onze filmcrew verzorgt de hele productie zonder dat jij maar een vinger hoeft uit te steken. Fijn, toch, zo’n goed geoliede machine?

Stap 5: Montage & Sound

Al het filmmateriaal in het blik – of op een harde schijf – en klaar is Kees? Mwah, niet bepaald. Nu begint een minstens zo uitdagende klus als het filmen zelf: De montage tot een perfect lopende en werkende video. Onze vakkundige montagemensen breien de losse beelden subliem aan elkaar en voegen nog wat noodzakelijke muziek, effecten, en voice-over toe. Wellicht nog wat kleuraanpassingen en dan zijn we er.   

Stap 6: Inzet

De video is gemaakt, maar dan zit ons werk er nog steeds niet op. Devion zorgt ervoor dat je socialvideo precies op de juiste plek gepubliceerd wordt, de juiste kijkers bereikt en dat alle views, clicks en likes worden bijgehouden. Zodat zelfs na het maken alles optimaal aangepast kan worden en je social video ook in de toekomst goed zal blijven presteren.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.”” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over socialvideo's
BLOG / Social-video's Het dilemma van geluid bij social video Wel of geen geluid bij social video's?
BLOG / Social-video's Alle videolengtes op social media (2024) – YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok De beste lengtes voor video’s op social media