Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Screencapture laten maken

Direct duidelijk

Hoe verduidelijk je het beste een stuk software of stappen in een online omgeving? Laat gewoon een schermopname maken! Daarmee ziet de gebruiker letterlijk wat hij moet doen, stap voor stap en scherm voor scherm.

Alle (video)disciplines

Een screencapture maak je niet alleen. Er zijn verschillende video-experts nodig om jouw schermopname tot een succes te maken. Gelukkig zijn alle noodzakelijke filmprofessionals bij ons in dienst.

Volledige begeleiding

Met onze filmcrew verloopt alles soepeltjes. Waar we ook moeten zijn en wat er ook nodig is, wij zorgen ervoor. Jij hoeft helemaal niets te doen.

Eigen merkidentiteit

We trekken zonder moeite alles uit de kast op videogebied. Maar we kijken altijd wat het beste past. De herkenbaarheid van jouw stijl en identiteit staat altijd voorop.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van instructiefilms
LearnlinqAnimatievideo's
NoordhoffInstructievideo's
Gemeente Súdwest-FryslânInstructievideo's
ActionAnimatievideo's
Learnlinq
Animatievideo
Loading
Noordhoff Uitgevers
Plein m instructievideo
Loading
Gemeente Súdwest-Fryslân
Animatievideo Gemeente Súdwest-Fryslân
Loading
Action
Action Instructievideo
Loading

Ook een screencapture laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Screen recording als assistent

Persoonlijk

Een interface of de noodzakelijke stappen in een app, software of op een website zijn niet altijd even intuïtief. Iedereen zou eigenlijk zijn eigen persoonlijke assistent moeten hebben. Dit bereik je met een screencapture video.

Schermopnames: voor consument en personeel

Geeft vertrouwen

Een screen capture video geeft de kijker vertrouwen om verder te gaan, of het nu om personeel gaat dat met een intern systeem overweg moet kunnen, of een consument die jouw software wil snappen.

Onze aanpak

Alle kennis

Om een goede screencapture te kunnen maken, moeten we eerst alles weten over jouw product, je bedrijf en je doelen. Gewapend met onze grote vakkennis maken we vervolgens jouw perfecte screencapture.

Info & prijzen

Stap 1: Kick-off

Ook een screencapture heeft voorbereiding nodig. Om de stijl te kunnen kiezen en de exacte schermen om op te nemen, moeten we eerst weten wie je bent en wat je wilt.

Stap 2: Concept

Zijn je doelen bekend? Dan kunnen onze creatieve concepters een idee gaan bedenken waar je blij van wordt. Na een puike presentatie en jouw feedback beslissen we samen hoe we verdergaan.

Stap 3: Script

De fundering in de grond gestampt? Dan gaan we nu jouw script helemaal afbouwen. De grote lijnen van het concept worden door onze schrijvers uitgewerkt tot een gestroomlijnd verhaal, in elk detail.

Stap 4: Opnames

Als het script helemaal uitgewerkt is, kunnen onze cameramensen, regisseurs en andere filmexperts aan de slag om de mooiste schermopnames en live action beelden te maken voor jouw screencapture.

Stap 5: Montage & Sound

Na de basisopnames moet er nog wel wat gebeuren. In de montageruimte zetten we alles in de juiste volgorde en voegen we geluid, muziek, voice-over, effecten en (motion) graphics toe.

Stap 6: Inzet

Als je screencapture klaar is, zijn wij dat nog niet. We willen zeker weten dat je video goed presteert. Dus plaatsen we je video waar nodig, en houden we het kijkgedrag bij.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Blog Meer over screencaptures
BLOG / Animatievideo's Schermopnames versterken met Animatie Zo maak je een screencapture duidelijk en aantrekkelijk!