Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Sales video laten maken

Een ABC-tje met een sales-video

Een verkoopvideo is de ideale ondersteuning voor je sales-afdeling, of je nu pakkende demo-video’s wilt maken of highlights van je product wilt tonen in een e-mail of op een landingspagina. Maar dan moet wel alles kloppen: van concept tot omringende tekst. Video agency Devion bezorgt je een sales video en inzet-strategie waarmee de kijker altijd dat laatste zetje krijgt. 

Alle (video)disciplines

Een verkoop video maken doe je met een groep goed op elkaar ingespeelde filmprofessionals. Gelukkig hebben wij precies zo’n team, met topmensen in elke discipline.

Volledige begeleiding

Een sales video laten maken iets wat vanzelf gaat? Voor jou wel! Jij kunt vertrouwen op onze vakkundige crew die je alle werk uit handen neemt.

Eigen merkidentiteit

Op onze bergen kennis en ervaring kun je bouwen. We laten zo veel als je wilt onze videospierballen rollen. Maar alleen als jouw eigen stijl herkenbaar blijft.

Bagageonline.nlVideo Advertising
MSC Cruises Video Advertising
BBB CyclingProductvideo's
Donelli Productvideo's
Bagageonline.nl
Online video advertising
Loading
MSC Cruises
MSC Cruises
Loading
BBB Cycling
BBB Cycling - Clothes
Loading
Donelli
Productvideo zwart
Loading

Ook een sales video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Verkoop een belofte met video

Jouw sales-argument

Je verkoopt eigenlijk geen product of dienst maar biedt een oplossing voor een behoefte; de belofte van een verbetering van het leven van de kijker. Weet je succesvol op dat gevoel in te spelen, dan heb je de kijker voor je gewonnen. En dat kan alleen als jouw merkidentiteit optimaal voor het voetlicht komt. Voor ons is dit aspect essentieel bij het maken van een sales video. 

Meten is verkopen

Van contact tot conversie

Of je nu directe conversie verwacht of interesse wilt opwekken voor een contactmoment, je wilt weten in hoeverre je sales video aan deze doelstelling bijdraagt. Gelukkig doet Devion meer dan alleen je video afleveren. We voeren de publicatiestrategie uit en analyseren uitgebreid wat de reacties zijn op je video en hoe deze in je grotere marketingplaatje past. Waar nodig verbeteren we.

Onze aanpak

Verkopen… voor en mét jou

Wij kunnen met video alles verkopen, maar alleen door de kijker persoonlijk aan te spreken met een uniek verhaal; een verhaal dat draait om jou. Daarom maken we onze sales video’s altijd op maat en kun je regelmatig input leveren, voor het beste, meest authentieke én effectieve resultaat.  

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

In een sales video moeten je product én je bedrijf overtuigen. Daarom moeten we erachter komen wie je bent, wat je wilt en waarom. Dat doen we met een goed gesprek.

Stap 2: Concept

Kennen we je (product) van A tot Z? Dan gaan we er alles doen om een te gek concept uit de grond te stampen. Nog even jouw feedback verwerken en we kunnen los!

Stap 3: Script

De grote lijnen zitten in ons hoofd en staan op papier. Dan is het nu tijd om alles uit te werken in een overtuigend script met puike dialogen en mooie overgangen.

Stap 4: Opnames

Yes! We kunnen gaan filmen: een cruciaal onderdeel van het productieproces. Nu zorgen onze regisseur, camera- en geluidsmensen en alle andere filmprofessionals ervoor dat de mooiste beelden worden vastgelegd.

Stap 5: Montage & Sound

Nu gaan we je video tot leven wekken. In de montageruimte worden alle shots bijgesneden, achter elkaar gezet en voegen we geluid, effecten en voice-over toe.

Stap 6: Inzet

Voordat we gaan feestvieren willen we eerst weten of je sales video succesvol is. Daarom publiceren we hem op de meest geschikte plekken en meten we hoe en door wie hij bekeken wordt.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over salesvideo's
BLOG / Animatievideo's Conversie verhogen? Met een animatievideo lukt het! Zo verhoog je de conversie op je website door middel van een animatievideo
BLOG / Productvideo's Productvideo’s: waarom je niet zonder kunt Vijf redenen waarom productvideo niet mag ontbreken