Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Sales video laten maken

Onmisbare ondersteuning

Een goede sales-afdeling is cruciaal voor je succes. En een verkoopvideo is een ideale ondersteuning. Of je nu highlights van je product wilt tonen, een uitgebreide uitleg, of intern het verkoopproces wilt verduidelijken.

Alle (video)disciplines

Een verkoop video maken doe je met een groep goed op elkaar ingespeelde filmprofessionals. Gelukkig hebben wij precies zo’n team, met topmensen in elke discipline.

Volledige begeleiding

Een sales video laten maken iets wat vanzelf gaat? Voor jou wel! Jij kunt vertrouwen op onze vakkundige crew die je alle werk uit handen neemt.

Eigen merkidentiteit

Op onze bergen kennis en ervaring kun je bouwen. We laten zo veel als je wilt onze videospierballen rollen. Maar alleen als jouw eigen stijl herkenbaar blijft.

Bagageonline.nlVideo Advertising
MSC Cruises Video Advertising
BBB CyclingProductvideo's
Donelli Productvideo's
Bagageonline.nl
Online video advertising
Loading
MSC Cruises
MSC Cruises
Loading
BBB Cycling
BBB Cycling - Clothes
Loading
Donelli
Productvideo zwart
Loading

Ook een sales video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Een verkoopvideo maakt het makkelijk

Alles duidelijk

In welke fase je klant of salesmedewerker ook zit, je kunt alles effectief uitleggen met een sales video. Want video is niet alleen van nature aantrekkelijk, het is ook een heel functioneel communicatiemiddel.

Salesvideo: de feiten en het gevoel

Het hele pakket

Video biedt het beste van twee werelden: je kunt er heel goed processen, kenmerken en feiten mee verduidelijken. Maar je kunt ook de gevoelens losmaken bij de kijker die hem helemaal overtuigen.

Onze aanpak

Verkopen… voor jou

Wij kunnen met video alles verkopen, voor iedereen. Maar jij bent niet iedereen. Daarom gebruiken wij een persoonlijke aanpak. Met alle aandacht voor jou, je identiteit en je doelen.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

In een sales video moeten je product én je bedrijf overtuigen. Daarom moeten we erachter komen wie je bent, wat je wilt en waarom. Dat doen we met een goed gesprek.

Stap 2: Concept

Kennen we je (product) van A tot Z? Dan gaan we er alles doen om een te gek concept uit de grond te stampen. Nog even jouw feedback verwerken en we kunnen los!

Stap 3: Script

De grote lijnen zitten in ons hoofd en staan op papier. Dan is het nu tijd om alles uit te werken in een overtuigend script met puike dialogen en mooie overgangen.

Stap 4: Opnames

Yes! We kunnen gaan filmen: een cruciaal onderdeel van het productieproces. Nu zorgen onze regisseur, camera- en geluidsmensen en alle andere filmprofessionals ervoor dat de mooiste beelden worden vastgelegd.

Stap 5: Montage & Sound

Nu gaan we je video tot leven wekken. In de montageruimte worden alle shots bijgesneden, achter elkaar gezet en voegen we geluid, effecten en voice-over toe.

Stap 6: Inzet

Voordat we gaan feestvieren willen we eerst weten of je sales video succesvol is. Daarom publiceren we hem op de meest geschikte plekken en meten we hoe en door wie hij bekeken wordt.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over salesvideo's
BLOG / Animatievideo's Conversie verhogen? Met een animatievideo lukt het! Zo verhoog je de conversie op je website door middel van een animatievideo
BLOG / Productvideo's Productvideo’s: waarom je niet zonder kunt Vijf redenen waarom productvideo niet mag ontbreken