Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Recruitment video laten maken

Persoonlijk en effectief

Veel bedrijven zijn er al achter: een recruitment video is erg effectief bij het werven van, nou ja, nieuwe rekruten. Logisch ook, met een recruitment video heb je feitelijk de inhoud van een advertentietekst en de ervaring van een persoonlijk bezoek in één! Je geeft een sollicitant meteen een goed beeld van de sfeer op kantoor en het type mensen dat er rondloopt. En daarnaast kun je ook heel kort en bondig de inhoud van de functie communiceren.

Alle (video) disciplines

Team Devion is 100% gefocust op video. Wij hebben alle disciplines in huis om voor jou een toffe video te maken. Het team bestaat uit concepters, scenarioschrijvers, regie, licht, geluid, montage en animatoren.

Volledige begeleiding

Wij bedenken een tof concept, maken de video en verspreiden jou recruitmentvideo effectief. En natuurlijk geven wij continu een status update. Als je het zelf leuk vind om in deze elementen mee te denken, is dat geen probleem! Dan doen we het samen.

Eigen merkidentiteit

Wij vinden het belangrijk dat elke klant een unieke video krijgt. Daarom kijken wij bij het maken van de video altijd naar de huisstijl, zodat de video daar perfect op aansluit.

Een greep uit ons werk Portfolio
Werken bij MaventionRecruitment video's
De UnieRecruitment video's
Interim ValleyRecruitment video's
VestiaRecruitment video's
Mavention
Mavention
Loading
De Unie
Promotievideo De Unie
Loading
Interim Valley
Recruitmentvideo
Loading
Vestia
Vestia
Loading

Ook een recruitment video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Met een recruitment video komen ze binnen

Open dag voor sollicitanten

Een advertentietekst op een website is zo… tja, wat is het… 1991? Bovendien is het beperkt. Hoe goed een tekst ook is geschreven, het komt wat ervaring en emotie betreft niet in de buurt van een inspirerende recruitment video. Bij het kijken van een recruitment video is het alsof de sollicitant zelf op kantoor rondloopt en de werkgever en collega’s in de ogen kijkt. Hij kan de humor proeven en een typische werkdag ervaren. Kortom, hij is al met één voet binnen.

Betere resultaten met een recruitment video

Betere resultaten met een recruitment video

Een goede recruitment video zorgt uiteindelijk altijd voor betere kandidaten. Zelfs als er niet meer reacties komen dan bij een advertentietekst, passen degenen die wél reageren meestal beter bij je bedrijf. Vanwege die complete eerste indruk die ze krijgen, voelen ze zich beter thuis op jouw kantoor, blijven er langer werken en hebben een beter beeld bij jou als werkgever. Wat jou weer tijd, moeite en geld bespaart en een sterker (employer) brand bezorgt. Dat is ‘win win’ in het kwadraat.

Onze aanpak

We luisteren naar jou

Yes, en nu komen wij om de hoek kijken! Met onze camera’s, animators, notitieblokken… en geweldige ideeën natuurlijk. Maar het draait niet om ons, laat dat duidelijk zijn. Jij trekt aan de touwtjes en jouw verhaal en de video staat centraal.

Info & Prijzen

Recruitment video

In 6 stappen naar employer branding
Stap 1: Kick-off

Alle begin is moeilijk. Hoewel, dat valt best mee. Je moet alleen geen stappen overslaan en niet te snel in het diepe willen springen. Als we een recruitment video gaan maken, staan we niet meteen met onze camera’s op je stoep en onze microfoons in je gezicht. We hebben eerst een plan van aanpak nodig. We moeten weten wie je bent en wat je wilt zeggen. Dan kan vrij relaxed, met een kopje koffie en veel humor, maar het moet wel even gebeuren…

Stap 2: Concept

Eerste kennismaking achter de rug, goed gesprek gehad? Mooi! Dan gaan we nu die hersencellen aan het werk zetten en een paar fijne visuele ideeën produceren die perfect aansluiten bij jouw visie. Volgens ons dan. Uiteraard ga jij meebeslissen over het uiteindelijke concept. We geven je vol passie een presentatie van onze brainwaves, waarna jij je feedback geeft. Samen geven we dan een klap op het eindconcept.

Stap 3: Script

Zijn we het eenmaal eens over het concept, dan kunnen we het gaan verwerken tot een gedetailleerd script waarin het basisidee pas echt een verhaal wordt. De scènes, ‘personages’, dialoog (van medewerkers of voice-over): alles wordt uitgewerkt tot een volledig draaiboek waar onze filmers mee aan de slag kunnen. Natuurlijk wel met precies het juiste gevoel erin en jouw vertrouwde tone of voice.

Stap 4: Opnames

En ja, dan het is zover! We kunnen nu echt gaan filmen. Met onze complete, professionele productieteam komen we bij je langs, of ergens op locatie. Wij zorgen ervoor dat iedereen strak in de make-up zit, dat de outfits en props kloppen, het juiste licht er is… kortom, the works! Je hoeft niets zelf te doen. Behalve onze aanwijzingen opvolgen als je toevallig zelf voor de camera staat, natuurlijk.

Stap 5: Montage & Sound

It’s a wrap! Top! Overal hi-fives, gejuich en champagne. Of, wacht, misschien nog even wachten met de alcohol? Er moet namelijk nog wel wat werk verzet worden. Al die prachtige, geniale beelden moeten eerst nog achter elkaar gezet en bijgesneden worden, en voorzien worden van voice-over en effecten. Wat er maar nodig is om de juiste boodschap en sfeer over te brengen, op precies de juiste momenten.

Stap 6: Inzet

De film is nu helemaal afgerond, het belangrijkste werk zit erop. Alleen, als te weinig mensen je video te zien krijgen, is het allemaal voor niets geweest. Zo ongeveer. We maken het dus wel helemaal af. We vertellen Google dat je video bestaat, bezorgen je een videoplayer in je eigen karakteristieke stijl en zitten bovenop de performance van je video. Mocht het nodig zijn, dan voeren we wijzigingen door. Om het beste te kunnen (blijven) halen uit jouw recruitment video.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Blog Meer over recruitment video
BLOG / Recruitment video's 23 inspirerende voorbeelden van recruitmentvideo’s (en tips!) De beste wervingsvideo's bij elkaar
BLOG / Videostrategie Bloeiende relaties met klanten, medewerkers én stakeholders? Alleen met een brede video-inzet Je relaties voor langere tijd aan je binden? Je bereikt het met video.