Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Recruitment video laten maken

Persoonlijk en effectief

Veel bedrijven zijn er al achter: een recruitment video is erg effectief bij werving en selectie. Met een recruitment video combineer je de inhoud van een advertentietekst en de ervaring van een persoonlijk bezoek. Je laat een sollicitant van de sfeer proeven en je kunt heel kort en bondig de inhoud van de functie communiceren.

Alle (video) disciplines

Devion video agency heeft alle disciplines in huis voor een overtuigende video. Met een team van o.a. concepters, scenarioschrijvers, regisseurs en animators kunnen we je optimaal helpen.

Volledige begeleiding

Wij bedenken een krachtig concept, maken én verspreiden de video. Daarbij geven we je regelmatig updates tijdens het proces. Meedenken kan natuurlijk altijd, graag zelfs!

Eigen merkidentiteit

Wij vinden het belangrijk dat elke klant een unieke video krijgt. Daarom kijken we naar je huisstijl en je belangrijkste waardes, zodat de video daar perfect op aansluit.

Een greep uit ons werk Portfolio
Werken bij MaventionRecruitment video's
De UnieRecruitment video's
Interim ValleyRecruitment video's
VestiaRecruitment video's
Mavention
Mavention
Loading
De Unie
Promotievideo De Unie
Loading
Interim Valley
Recruitmentvideo
Loading
Vestia
Vestia
Loading

Ook een recruitment video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Met een recruitment video komen ze binnen

Open dag voor sollicitanten

Een advertentietekst op een website is maar beperkt. Hoe goed een tekst ook is, het komt wat de beleving betreft niet in de buurt van een inspirerende recruitment video. Bij het kijken van een recruitment video is het alsof de sollicitant al met één voet binnen is.

Betere resultaten met een recruitment video

Betere resultaten met een recruitment video

Een goede recruitment video zorgt vanwege het heldere, directe beeld van de organisatie voor beter aansluitende kandidaten. Ze zullen zich daarom ook beter thuisvoelen bij jouw organisatie en er langer blijven werken.

Onze aanpak

We luisteren naar jou

Nu komen wij om de hoek kijken. Met onze camera’s, animators, notitieblokken… maar allereerst: onze sterke concepten. Die jouw doelgroep optimaal aan je moet binden. Want daar draait het om: een krachtige relatie tussen jou en je (potentiële) medewerkers.

Info & Prijzen

Recruitment video

In 6 stappen naar employer branding
Stap 1: Kick-off

Als we een recruitment video gaan maken, staan we niet meteen met onze camera’s op de stoep. We moeten weten wie je bent en wat je wilt zeggen over je organisatie. In een goed gesprek krijgen we dat boven tafel.

Stap 2: Concept

Eerste kennismaking achter de rug, dan gaan we nu die hersencellen aan het werk zetten en visuele ideeën produceren die perfect aansluiten bij jouw visie. Uiteraard beslis jij mee. Samen geven we een klap op het eindconcept en dan kunnen we door.

Stap 3: Script

Zijn we het eens over het concept, dan maken we een gedetailleerd script waarin het basisidee echt een verhaal wordt. Alles wordt uitgewerkt tot een volledig draaiboek waar onze filmers mee aan de slag kunnen. Met het juiste gevoel en jouw vertrouwde tone of voice.

Stap 4: Opnames

Het is zover! We gaan filmen. Met ons professionele productieteam komen we bij je langs, of ergens op locatie. Je hoeft niets zelf te doen. Behalve wat tips en aanwijzingen opvolgen als je toevallig zelf voor de camera staat, natuurlijk.

Stap 5: Montage & Sound

It’s a wrap! Maar we wachten nog even met de champagne. Al die prachtige beelden moeten eerst nog achter elkaar gezet en voorzien worden van voice-over en effecten. Voor de juiste boodschap en sfeer.

Stap 6: Inzet

De film is afgerond, maar nu moet je nog kijkers krijgen. Dus vertellen we Google dat je video bestaat, bezorgen je een videoplayer in je eigen stijl en zitten bovenop de performance van je video. Waar nodig sturen we bij. Om zo continu het beste te halen uit jouw recruitment video.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Blog Meer over recruitment video
BLOG / Videostrategie Bloeiende relaties met klanten, medewerkers én stakeholders? Alleen met een brede video-inzet Je relaties voor langere tijd aan je binden? Je bereikt het met video.
BLOG / Bedrijfsfilms De hoogste tijd voor een recruitment video: 7 tips voor 2024 Zeven waardevolle tips voor je recruitmentvideo