Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Reclamefilm laten maken

Reclame raakt je

Een reclamefilm moet – links- of rechtsom – iets met de kijker doen. Hij moet de kijker amuseren, emotioneren, in zijn hoofd achterblijven en/of actie laten ondernemen. Deze doelen zijn meteen het begin- en eindpunt van het videoproject. Daarom richt videomarketing bureau Devion zich niet alleen op de productie maar op het hele plaatje. Van concept tot inzet.

Alle (video)disciplines

Om een succesvolle reclamefilm te maken heb je een heel team aan videoprofessionals nodig die in alles de beste kwaliteit leveren: van script tot regie. Devion, aangenaam.

Volledige begeleiding

Heerlijk toch, als iemand de regie van je overneemt en je nergens aan hoeft te denken? Zo gaat het ook als wij een reclamefilm voor je maken.

Eigen merkidentiteit

Jouw eigen visie en stijl zijn heel belangrijk voor het beeld dat je uitstraalt. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom is jouw merkidentiteit altijd herkenbaar in je video.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van reclamefilms
Tack ProPromovideo's
Talen ToolsBedrijfsfilms
SlimpieVideo Advertising
Niek Boers Promovideo's
Tack Pro
Tack Pro RattleBeltX
Loading
Talen Tools
Employer Branding Testimonial Klaas
Loading
Slimpie
Slimpie video advertentie
Loading
Reclamefilm
Loading

Reclamefilm laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

De ultieme betrokkenheid

De beste reclame ben jij

Nee, we doen hier niet aan navelstaren. Uiteindelijk richt je je natuurlijk op de klant en zijn behoeftes. Maar je moet wel jouw product, dienst of merk verkopen. Jouw identiteit en visie moeten dus duidelijk gevoeld worden. Daarom blijf je bij ons voortdurend op de hoogte van de voortgang van je reclamefilm en kun je op verschillende momenten je feedback geven. Zodat we altijd de juiste koers blijven varen.

Meetbare reclamefilm laten maken

Analyse en optimalisatie

Het grote voordeel van het online inzetten van een reclamefilm is dat vrijwel alles meetbaar is. Zo kun je erachter komen waar de kijkers vandaan komen, hoe ze de video ervaren en welke vervolgstappen ze nemen. Dit soort statistieken zetten we af tegen je doelstellingen, de plek van publicatie en je algemene site-statistieken. Zo komen we tot de juiste conclusies en verbeterstappen.

Onze aanpak

Op maat, van A tot Z

Bij Devion staan we voor het succesvol produceren, inzetten en analyseren van reclamefilms. Dit doen we in goed overleg met jou en van A tot Z. Want het hele traject is belangrijk: van het goed uitgedachte concept en het creatieve resultaat tot de doeltreffende inzet. Zullen we beginnen? 

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Tijd voor een shot cafeïne! En een één-op-één-gesprek. Want het is essentieel dat we een goed beeld hebben van het doel van de reclamefilm en de identiteit en het persoonlijke karakter van jouw merk. En daarvoor moet je soms wat dieper gaan dan je gewend bent. Weten en wat er authentiek en bijzonder is aan jouw bedrijf is de enige manier om je reclamefilm echt tot leven te kunnen wekken.

Stap 2: Concept

Elke geslaagde reclamefilm heeft een briljant concept nodig. Het idee, de premisse, de plot, de bijbehorende visuals. Boeien!? Wij vinden van wel! Maar we zijn niet alleen maar crea-bea bezig, we houden onze eyes on the price. We werken altijd naar het doel en resultaat toe… mét jou! Na een pakkende presentatie en puike pitch beslissen we samen wat de aanpak wordt.

Stap 3: Script

Heel fijn zo’n concept, maar pas met een script kun je gaan filmen. Onze eigen Shakespeares en Coens gaan aan de slag om de mooiste en best passende woorden uit hun toetsen te laten vliegen. Met precies de juiste boodschap, het gewenste gevoel en in je eigen tone-of-voice. Voor jouw unieke merkverhaal.

Stap 4: Opnames

We kunnen beginnen: lichten, camera, actie! Soms komen we zelfs met een hele filmset bij je langs. Onze ervaren filmprofessionals toveren het concept en script om tot een prachtig audiovisueel geheel en verzorgen de volledige productie. Kun jij dus lekker achterover gaan zitten en je collega’s in ware De Niro’s of Streeps zien veranderen.

Stap 5: Montage & Sound

Al het materiaal geschoten? Helaas, de oscars kunnen nog niet uitgereikt worden. Eerst nog even alles in elkaar passen en meten in de montageruimte, waar alle magie plaatsvindt. In de montage kun je zo ongeveer elk gewenst effect bereiken. Dus kiezen we de beste takes, een voice-over, passen wat kleurcorrectie en animatie toe en… tadaa! Je perfecte reclamefilm is klaar.

Stap 6: Inzet

Uh, ja, de film is klaar. Maar ons werk nog niet! Want wat is een reclamefilm zonder kijkers? Inderdaad. We laten Google weten dat je film bestaat, leveren een videoplayer in je eigen huisstijl, houden alle views bij en passen de strategie aan waar nodig. Zo boek je pas echt resultaten met je reclamefilm.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over reclamefilm
BLOG / Reclamefilms 11 tips voor een succesvolle reclamefilm (in 2023) Breng je merk of product onder de aandacht met een reclamefilm
BLOG / Reclamefilms Wat voor soorten reclamefilms zijn er? Kies de reclamefilm die bij jouw bedrijf past