Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Promotiefilm laten maken

In de schijnwerpers

Promotiefilms functioneren als doeltreffende video-advertenties met één duidelijk doel. Ze zetten een product, evenement of bedrijf volop in de schijnwerpers en zorgen voor krachtige impressies die meteen interesse wekken en de kijker stimuleren tot actie.

Alle (video) disciplines

Concepters, scenarioschrijvers, regie, licht, geluid, montage, animatoren, alle disciplines onder één dak. Dat is Team Devion.

Volledige begeleiding

We nemen de gehele organisatie van de videoproductie uit handen. Maar mocht je het stiekem zelf ook leuk vinden? Geen probleem, dan doen we het samen.

Eigen merkidentiteit

Wij vinden het belangrijk dat de huisstijl van de klant terug te zien is in de video. Elke klant verdient daarom een unieke promotievideo.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van promotiefilms
Talen ToolsPromovideo's
HillromPromovideo's
De UniePromovideo's
Virtual VaultsPromovideo's
Talen Tools
Talen Tools
Loading
Hillrom
Hillrom internal motivation
Loading
De Unie
Promotievideo De Unie
Loading
Virtual Vaults
Branding video Virtual Vaults
Loading

Ook een promotiefilm laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Promotiefilm met aandacht

Een aanstekelijk verhaal

Dat maakt promotievideo’s perfect voor weergave op websites van externe partijen zoals bijvoorbeeld Youtube, Telegraaf of Autoscout24. Zeker in combinatie met een duidelijke strategie: volledig afgestemd op de gewenste doelgroep en ontworpen voor het kanaal waarop de promotiefilm wordt ingezet. Efficiënt maatwerk dus. Niet langer lukraak schieten met hagel, maar heel gericht en op scherp.

promotiefilm-laten-maken-boek
promotiefilm-laten-maken-inzicht

Het effect van jouw promotiefilm

Dat maken wij inzichtelijk

Want een investering in een professionele promotiefilm wordt natuurlijk een stuk aantrekkelijker met gegarandeerd rendement. En laat dat nou net onze specialiteit zijn. Door de creatie van ons eigen video management systeem kunnen wij tot in het kleinste detail de effecten elke promotievideo meten. Door een combinatie van eigen meetinstrumenten en de juiste inzet van Google Analytics brengt de promotievideo exact jouw doelgroep in beweging.

Onze aanpak

Welkom in onze keuken

Niets zo vervelend als halve oplossingen en incomplete producten. Wij leveren liever een totaalpakket. Promotiefilms van begin tot eind. Zo verzorgen we niet alleen de ontwikkeling en productie van jouw verhaal, maar garanderen we ook een succesvolle verspreiding onder de juiste doelgroep.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

OK, we staan paraat in de startblokken. Maar eigenlijk zijn we eerst nog veel te nieuwsgierig naar het verhaal achter het bedrijf, of de visie die heeft geleid tot het product. Gewoon, omdat we het leuk vinden. Maar ook omdat elke persoonlijke promotievideo daar begint. Bij wat jou drijft. Gaan we het daarna over ons en de promotiefilm hebben.

Stap 2: Concept

Ga er maar aan staan: jouw verhaal in een aantrekkelijk en verfrissend concept gieten. Geen sinecure! Gelukkig zullen onze brainstormers en concepters niet rusten tot ze het de allermooiste ideeën hebben samengebracht in het best passende concept. Helemaal op maat voor jouw boodschap.

Stap 3: Script

Het is altijd weer een heerlijk geluid: ratelende toetsenborden. Schrijvers verdwaald in gedachten, dromend achter hun monitoren. Niet alleen een heerlijk ritme voor het hele kantoor, ook altijd weer een verrassing hoe zij de boodschap van de promotievideo op originele wijze, in precies de juiste tone of voice hebben weten te vangen.

Stap 4: Opnames

Draaidagen: de reden waarom we hier allemaal in het vak zitten. Hier is alles om te doen: al het harde voorwerk krijgt eindelijk vorm. Regisseur, cameraman, acteurs, producent: iedereen staat op scherp om het verhaal op de mooiste manier in beeld te brengen. Rollen maar met die camera’s: actie!

Stap 5: Montage & Sound

Eenmaal thuis staan onze editors al met hun hebberige handjes klaar om alle beelden in ontvangst te nemen. Gretig als ze zijn om de mooiste beelden te verknippen met de best passende muziek. Ze voegen soms nog wat kleine animaties toe en zorgen voor de perfecte kleurbalans. Jouw promotiefilm: helemaal op maat.

Stap 6: Inzet

Maar we zijn er nog niet! De laatste en misschien wel belangrijkste stap komt nog: de verspreiding van de promotievideo. Want een video is leuk, maar een promotiefilm inclusief kijkers is nog veel leuker. Onze specialisten stellen jouw videoplatform en Google Analytics zo in, dat de video precies bij jouw doelgroep op het scherm belandt.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee” - Eric Dubbelaar - Mavention
Blog Meer over promotiefilms
BLOG / Promovideo's Een promotiefilm laten maken? Dit zijn de mogelijkheden Stijl, vorm en inhoud
BLOG / Promovideo's Hoe verwerk je je verhaal in een promotiefilm? Storytelling