Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Camelot WatchTower

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptIllustratie en AnimatieDe animatievideo
camelot-watchtower_strategie

Strategie

Efficiënt beveiligen

Camelot Europe is een specialist op het gebied van leegstaand vastgoed. Zij bieden met verschillende diensten bescherming tegen vandalisme en kraak van leegstaande objecten. Dit kan bijvoorbeeld zijn door het tijdelijk bewoonbaar te maken of het te beveiligen door middel van camera’s. Nu heeft Camelot Europe een speciale cameramast ontwikkeld. Deze cameramast heeft unieke voordelen en deze voordelen hebben zij nu door middel van een animatievideo eenvoudig kunnen uitleggen.

Concept

Voordelen

Het concept laat nadrukkelijk de voordelen van de geavanceerde WatchTower zien. Er zijn een aantal situaties waarbinnen objectbeveiliging handig kan zijn. Hierbij kan men denken aan bouwplaatsen of buitenterreinen. In de video zien we zo een situatie. In het verhaal behandelen we de unieke eigenschappen van het product en laten we zien hoe het proces van cameradetectie tot en met de opvolging verloopt. De kijker krijgt hierdoor een compleet beeld van het product en het proces.

camelot-watchtower_concept
camelot-watchtower_illustraties_en_animeren

Illustratie en Animatie

Setting

De video laat de voordelen van het product zien. Om dit goed te illustreren is er een setting getekend waarbinnen daadwerkelijk de camera geplaatst kan worden. In dit geval een bouwplaats. Het overgrote deel van de video blijft de kijker ook in deze setting. Dit zorgt ervoor dat de voordelen rustig achtereenvolgend getoond kunnen worden. Wanneer de camera’s waarnemen is er voor de kleuren rood en groen gekozen. Dit om de attentiewaarde van de kijker te verhogen.

De animatievideo

WatchTower

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie