Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Verpa Senco

Productvideo's
Werkwijze: StrategieConceptOpnames en MontageProductvideo

Strategie

Bevestigingstechnologie

Verpa Senco is een van de meest bekende merken in de wereld van bevestigingstechnologie. Zij ontwikkelen producten voor de professional in de bouwsector. Naast een afbeelding en de specificaties van een product merkte Verpa Senco dat het voor de online bezoeker fijn is om ook bewegend beeld van de producten te hebben. In samenwerking met Devion zijn daarom een aantal productvideo concepten bedacht om de doelgroep beter te informeren. De productvideo’s zijn in het Nederlands, Engels, Duits, Deens, Frans en Turks geproduceerd.

Concept

Clean

Tijdens de conceptontwikkeling is er veel gesproken over de omgeving waarbinnen het product gefilmd moest worden. Enerzijds is het mooi om het product in actie te zien in een “natuurlijke” omgeving. Dit kan bijvoorbeeld in een fabriek zijn waar grote houten platen geniet moeten worden. Echter is er gekozen om de productvideo’s in een “hemelse” omgeving te filmen. Hierdoor behouden we de focus 100% bij het product en de unique selling points van het product. Er is een selectie gemaakt van de “specs” en de handelen en deze zijn uitgevoerd.

Opnames en Montage

Geanimeerde titels

De opnames zijn geschoten in de showroom van Verpa Senco. Het grote voordeel was dat de producten hier al beschikbaar waren. In de showroom is een decor opgebouwd met o.a. een witte achtergrond. Deze achtergrond is in de montage nog uitvergroot. Het product zien we meerdere malen echt in actie. Dit was voor onze cameraman af en toe echt precisie werk. Verder is in de montage extra aandacht besteed aan de titels. Deze zijn allen geanimeerd en vertellen de specificaties van het product. Dit zorgt voor een mooie en strakke weergave.

Productvideo

Smart BoardMaster

Heb je vragen over verpa senco?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.