Info & prijzen

TomTom

Testimonialvideo's
Werkwijze: StrategieConceptOpnames en MontageTestimonial TomTom

Strategie

Innovative services

TomTom Bridge biedt partners in een nieuw open platform de mogelijkheid om de unieke technologie van TomTom te integreren in hun business. Zo kunnen zij applicaties die op Android zijn gebaseerd combineren met de oplossingen van TomTom om een sterk product te kunnen bieden. De technologie wordt voornamelijk ingezet in drie verschillende sectoren, namelijk; transport, hulpdiensten en afvalverwerking.

Concept

Praktijk

TomTom heeft softwarepartners die voortborduren op de technologie van TomTom. Om ervoor te zorgen dat het niet enkel een technisch verhaal wordt heeft TomTom besloten om testimonial video’s in te zetten. In samenwerking met Devion is een testimonial video geproduceerd voor de transportsector. In deze video komt zowel de eindgebruiker (chauffeurs in dienst bij transportbedrijf) als de softwarepartner aan het woord. De positieve samenwerking met de diverse organisaties komt op deze manier op een natuurlijke manier tot uiting.

Opnames en Montage

Glasgow

Bij de video over de transportsector waren drie organisaties betrokken. TomTom, Traffilog (software partner) en Bullet Express (gebruiker). De opnames vonden plaats in Glasgow bij Bullet Express. Vanuit Nederland heeft Devion in samenwerking met TomTom het videoconcept bedacht. Vervolgens zijn wij naar Glasgow gevlogen om de opnames te verzorgen en daarna de eindmontage verwerkt.

Testimonial TomTom

Ook een testimonial laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie