Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Talen Tools
Employer Branding Testimonial Klaas
Loading
Talen Tools
Brandingvideo
Loading
Talen Tools
Employer Branding Testimonial Stefan
Loading
Talen Tools
LinkedIn Videocampagne
Loading

Talen Tools

Videostrategie
Merkidentiteit
Videoproductie
TalenTools_videomarketing

Klantwens

Talen Tools als merk

Talen Tools is producent en leverancier van gereedschap voor agrariërs, hoveniers, bouwvakkers en tuinliefhebbers. Zij zijn een echt familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en innovatie. Door videocontent gericht te ontwikkelen verhogen wij al jaren samen de merkherkenning en merkvoorkeur van Talen Tools.

Talen Tools video's

Een merk met een verhaal
Bedrijfsfilm
Employer Branding portret Klaas
Employer Branding portret Stefan
LinkedIn campagne
BedrijfsfilmStorytelling

Met deze bedrijfsfilm hebben wij het merkverhaal op basis van storytelling doorgevoerd in videcontent. Het brengt naast de emotie ook de kracht van het product op een geheel eigen manier over.

Employer Branding Portret Klaas

In deze employer branding video hebben we ook storytelling gebruikt. Daardoor voelt het niet aan als een verkooppraatje, maar is het een persoonlijk verhaal dat de medewerker graag met de kijker deelt en dat een mooi beeld geeft van het hele bedrijf. Door de ongedwongen sfeer en sympathieke, oprechte toon krijg je spontaan zin om hier te werken.

Employer BrandingPortret Stefan

De video over medewerker Stefan gaat minder over het bedrijf zelf en meer over zijn persoonlijke 'reis'. Weer is het een oprecht verhaal, dat duidelijk maakt wat voor impact Talen Tools op Stefans leven heeft gehad. De kijker kan zich goed kan identificeren met de medewerker en wordt benieuwd naar zijn/haar eigen mogelijke toekomst (bij Talen Tools).

Linkedin campagneGericht op detailhandel

Op een social kanaal moet een video kort en krachtig zijn boodschap overbrengen. In deze video voor LinkedIn worden de belangrijkste waarden van Talen Tools gecommuniceerd en wordt er daarnaast concreet getoond wat het product is, eindigend met een duidelijke en prikkelende call to action.

Talen_Tools

Talen Tools

Een merk in beweging

De passie waarmee Talen Tools onderneemt is direct voelbaar. De kwaliteit van de producten en de servicegerichte manier van werken hebben wij verwerkt in alle bewegende content. De producten blijven generatie-op-generatie waardevol.

Uitwerking

Alles voor het beste resultaat

De verschillende videoconcepten zijn bedacht en geproduceerd vanuit het viewer-experience model. Er is gekeken naar het merk, de doelgroep en de informatiebehoefte in de verschillende fases van de klantreis. Zo zijn er concrete resultaten behaald omtrent merkherkenning, medewerkerstevredenheid en directe aanvragen voor nieuwe samenwerkingen.

Videomarketing-TalenTools

Talen Tools

Van generatie op generatie

Ook een video laten maken?

Doen we graag :)
photo
Bel of mail Sietse
Info & prijzen