Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
SAP Holland
eSap online platform voor tuinplanten
Loading
SAP Holland
eSap
Loading

SAP Holland

E-sap-case

Klantwens

Online groothandel van tuinplanten

eSap is het online platform voor het aanschaffen van tuinplanten door professionals. Het platform richt zich puur op B2B klanten en daardoor is het platform niet toegankelijk voor consumenten. Middels een animatievideo willen wij de tuinprofessional alvast een kijkje in de keuken geven, zodat de professional enthousiast wordt gemaakt om zich (gratis) te registreren.

Het idee

Gigantisch assortiment

In het concept hebben we gekozen om een unieke tekenstijl te ontwikkelen voor eSap. In de animatie hebben we hierbij een bladstructuur als basis gesteld. Dit geeft de video een extra k(P)lantbeleving. In de tweede video zijn foto’s van de planten gebruikt om gelijk de doelgroep aan te spreken. De animatie is een kleurenpalet aan planten en geeft daarbij het brede assortiment aan.

E-sap-instructievideo-case
SAP-Holland-Case-Afbeelding-Instructie

Inzet

bladstructuur

Wij hebben twee verschillende animatievideo’s mogen ontwikkelen voor SAP Holland. De algemene video is grotendeels hierboven beschreven en wordt echt ingezet op de eigen kanalen om het registratieproces te stimuleren. De andere animatie wordt extern ingezet om traffic te genereren.

SAP Holland

Animatievideo's

Ook een animatievideo laten maken?

Doen we graag :)
photo
Bel of mail Sietse