Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

PokerConnect

Promovideo's
Werkwijze: StrategieConceptOpnames & montageDe video

Strategie

Genereren van leads

In samenwerking met app ontwikkelaar DTT Multimedia hebben wij een real-life promotiefilm gerealiseerd voor PokerConnect. Wat duidelijk in de video naar voren komt is het spelplezier en de werkwijze van het spel. De video richt zich volledig op de beleving van de kijker en geeft ondertussen het spelverloop van PokerConnect weer.

Concept

Plezierig spelverloop

PokerConnect is niet een standaard poker-app. In plaats van het aanbieden van een online gameplay waarin het pokerspel Texas hold’em met anderen online wordt gespeeld, biedt PokerConnect de unieke mogelijkheid het pokerspel in ‘real-life’ gezamenlijk aan tafel te spelen. Het concept is hierop volledig geïntegreerd. De setting is laagdrempelig en plezier speelt een belangrijke rol.

Opnames & montage

Play social, play PokerConnect

De video draait om beleving. Om deze beleving zo goed mogelijk te laten overkomen is er voor gekozen om vrijwel alleen  medium close en close shots te gebruiken. Hierdoor is de expressie op de gezichten van de spelers goed waarneembaar en wordt je als kijker echt in het spel getrokken. De voice-over maakt met zijn actieve en pakkende stem de video compleet!

De video

PokerConnect

“Devion was erg betrokken bij de ontwikkeling van de gehele video. Devion dacht mee over het totaalconcept, binnen een (beperkt) budget en stelden zich zeer flexibel en behulpzaam op.” - Rein van Strien, DTT Multimedia

Ook een promovideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie over promovideo