Info & prijzen

De perfecte Mavention collega

Bedrijfsfilms
Werkwijze: StrategieConceptOpnames & MontageDe perfecte Mavention collega

Strategie

Verhogen aantal aanmeldingen nieuwe medewerkers

Als vaste videopartner van Mavention is ons gevraagd om een recruitmentvideo te ontwikkelen. Mavention is een Microsoft Productivity partner en expert op het gebied van SharePoint en Office 365. In de IT is een schaarste aan goed personeel. Er zijn al veel bedrijven die goed personeel aantrekken met een “gave” video. De recruitmentvideo van Mavention moest er dus één worden die opvalt in het grote aanbod van kijk-eens-wat-voor-leuk-bedrijf-wij-zijn video.

Concept

De perfecte Mavention Collega

Voor het concept van de video hadden we vier duidelijke speerpunten. De (1) sfeer op de werkvloer moet er in terug komen, (2) het moet duidelijk zijn waar Mavention voor staat, (3) de persoonlijke benadering moet er in terug komen en (4) voor de kijker moet het een toegankelijk team voelen. Zo is “De perfecte Mavention medewerker ontstaan”. Een grappige video waarin de medewerkers van Mavention de perfecte Mavention collega beschrijven.

Opnames & Montage

The office look

De opnamestijl is gebaseerd op de televisie serie The Office. Snelle zoom-bewegingen in de shots, waardoor je als kijker het gevoel krijgt dat het niet geregisseerd is. En doordat je als kijker de regisseur de vragen ook hoort vragen, wordt dit gevoel alleen maar meer versterkt. De medewerkers van Mavention kijken in de camera, zodat de antwoorden zich echt tot de kijker richten. Aan het einde van de video is nog een duidelijke sprong gemaakt naar een montage van beelden van Mavention uitjes.

De perfecte Mavention collega

Heb je vragen over de perfecte mavention collega?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.