Info & prijzen

Nursing in motion

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptTekeningen & animerenNursing in Motion

Strategie

Persoonlijk

Nursing in Motion is een specialist in het faciliteren van thuiszorg. Zorg is de afgelopen jaren vaak onoverzichtelijk en complex geworden. Nursing in Motion staat voor kwaliteitszorg op een persoonlijke manier. Het was dan ook belangrijk om de persoonlijke kant van Nursing in de video naar voren te laten komen. Een kleine onderneming met betrokken en vaste mensen, zodat de hulpvraag op een menselijke en persoonlijke manier behandeld kan worden.

Concept

Altijd in de buurt

Het concept is er op gericht om zo goed mogelijk weer te geven dat Nursing in Motion juist niet mee gaat in de onpersoonlijke aanpak van vandaag de dag. Zij leveren zorg op maat en bespreken eerst rustig de zorgvraag van de klant. Hierbij is het belangrijk om te vermelden dat Nursing zowel specialistische als verplegende zorg aanbiedt.

nursing_in_motion_concept
nursing_in_motion_tekenstijl

Tekeningen & animeren

Eenvoud

Bij de stijl van tekenen is expliciet gekozen voor de eenvoud. De animatievideo moet rustig zijn en het verhaal duidelijk te volgen. Er is daardoor niet voor spectaculaire tekeningen of effecten gekozen. De voice-over vertelt het verhaal over Nursing in Motion rustig en op een vertrouwelijk manier.

Nursing in Motion

“Zoek jij als ondernemer of bedrijf een videoboodschap, dan raad ik Devion zeker aan. Het is jouw ultieme elevator pitch!” - Christopher Sidiropoulos, Nursing In Motion

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen