Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Noordhoff
Dag van de leraar
Loading
Noordhoff
Merk teaser
Loading
Noordhoff
Productvideo Nectar
Loading
Noordhoff
Animatievideo Nectar
Loading
Noordhoff
9 vragen in het klaslokaal
Loading
Noordhoff
E-learning schrijfstrategie
Loading

Noordhoff

Videomarketing
Lesmateriaal
Branding en communicatie

Klantwens

Aansluiting en relevantie

Noordhoff, één van de bekendste leveranciers van leermiddelen en -oplossingen, heeft ons benaderd met diverse wensen. Bijvoorbeeld om methodes helder en pakkend voor het voetlicht te brengen, nieuwe branding vorm te geven en te communiceren, en optimaal aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen.

Noordhoff video's

Een merk in beweging
Dag van de leraar
Merkteaser
Productvideo biologiemethode
Animatievideo biologiemethode
9 vragen in het klaslokaal
E-learning schrijfstrategie
BedankvideoUit het hart

Video is een perfect middel om emotie over te brengen. Daarom was deze bedankvideo ideaal voor Noordhoff om hun dankbaarheid richting docenten te betuigen op de Dag van de Leraar. Zonder bijbedoelingen - al kan het zeker geen kwaad voor het imago -, gewoon uit de grond van het hart.

MerkteaserDe ultieme merkbeleving

Wil je een merk krachtig introduceren? Dan gaat er niets boven video! Voor de rebranding campagne van Noordhoff hebben we deze uitdagende merkteaser geproduceerd, die vooral draait om sfeer. De kijker wordt helemaal opgezweept en enthousiast gemaakt door de ritmische montage.

Productvideo NectarPrikkelend en informerend

Een productvideo gaat over een product. Duidelijk. Maar het doel is niet altijd hetzelfde. Soms zie je ongeveer alles wat je moet weten. En soms net genoeg om te prikkelen en de kijker door te laten klikken of contact op te laten nemen. Zoals in deze kort-maar-krachtige productvideo van Noordhoff.

Animatievideo NectarAnimatie met alle productinfo

Deze animatievideo is ‘gewoon’ een productvideo, maar dan wel een die de kijker alle essentiële ins en outs geeft. Met een combinatie van levendige animaties, dynamische tussentitels, beelden van het studieboek, een reproductie van de digitale omgeving en een enthousiaste voice-over weet de kijker meteen dat dit product voor hem dé oplossing is.

Videoserie met echte docentenHet beste podium voor je product

Soms werkt een ‘uit het leven gegrepen’ live action productvideo gewoon het beste, met een docent die in zijn of haar natuurlijke habitat (de klas) ontspannen uitlegt wat er nu zo fijn is aan de Noordhoff-methode. Dat spreekt - letterlijk en figuurlijk - aan.

E-learning schrijfstrategieVideo's als onderdeel van de core business

Voor educatie-doeleinden is het ideaal dat je met video heel goed direct iets kunt uitleggen. Het menselijke element hoef je daarbij niet te vergeten: je kunt gewoon een docent voor de camera laten ‘lesgeven’ terwijl er visueel van alles gebeurt ter verduidelijking. Het beste van twee werelden.

Onze methode

Inleving in docent én student

Over video’s maken hoef je ons bij Devion niets te leren, maar voor Noordhoff waren we niet te beroerd om zelf weer in de schoolbankjes plaats te nemen. Wij waren dat kind dat steeds zijn vinger omhoog had. Zodat we vol overtuiging konden uitleggen wat er zo goed was aan de Noordhoff-methodes.

Merkidentiteit

Herkenbaarheid en persoonlijkheid

Een essentieel element voor de betrokkenheid van de kijker is een goede zichtbaarheid – en voelbaarheid – van de merkidentiteit. In alle video’s hebben we actief de eigenschappen en stijlelementen van Noordhoff terug laten komen, in de kleuren, vormen en algehele sfeer

Het resultaat

Krachtig merk

Door ons per video te targeten op de specifieke boodschap en tegelijkertijd in alle video’s oog te houden voor dezelfde duidelijke merkidentiteit, krijgt de kijker een compleet beeld van een volwassen, veelzijdig en krachtig merk dat zijn doelgroep haarfijn aanvoelt.

Een greep uit onze Noordhoff video's

Een totale merkbeleving
“Ik had tranen in mijn ogen. Ben echt trots op deze mega mooie samenwerking en het resultaat. ” - Britt Beusen, Marketing Communicatie Specialist, Noordhoff

Ook een video laten maken?

Doen we graag :)
photo
Bel of mail Arjaan
Info & prijzen