Info & prijzen

Niek Boes

Promovideo's
Werkwijze: StrategieConceptOpnames & montageDe video
niek-boek_strategie

Strategie

Stemming

Uniek spektakel. Niek Boes heeft de gave om met zijn stem ongelofelijke geluiden te produceren. Zijn show is een combinatie van cabaret, humor, vocal comedy, interactie met het publiek en geluiden die alle zintuigen prikkelen. Deze geluiden moet je echt ervaren en daarom is ervoor gekozen om tijdens deze trailer geen beelden van zijn show te gebruiken. De promotiefilm zorgt dat de kijker de show in het echt wilt ervaren.

Concept

The ultimate experience

The ultimate experience is een campagne dat in samenwerking met Yn Crossmedia is gerealiseerd. De campagne geeft de kunsten van Niek Boes een persoonlijk verhaal. In de trailer ontdekt je dat Niek al op jonge leeftijd geluiden vangt en opslaat om deze vervolgens aan het publiek te presenteren.

Opnames & montage

locaties

De opnames van Niek Boes hebben op verschillende bijzondere locaties plaatsgevonden. Zo zijn er beelden geschoten op het TT-Circuit Assen en op Vliegbasis Soesterberg. In de trailer is veel gespeeld met het licht. Dit om het verhaal een extra beleving mee te geven. Hetzelfde geldt voor de audio, de gehele muziek is op maat gemaakt voor deze productie.

De video

Trailer "Niek Boes"

“Devion weet wat het doel van een promofilm moet zijn. Zij hebben dit op een ongelooflijk creatieve manier naar een prachtig eindresultaat gebracht. Hulde!” - Niek Boes, Niek Boes Productions

Ook een promotievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie