Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Niek Boes
Promotiefilm Niek Boes
Loading

Niek Boes

Trailer
Bijzondere locaties
Persoonlijk verhaal
Promotiefilm-Niek-Boes-Strategie

Strategie

Stemming

Niek Boes heeft de gave om met zijn stem ongelofelijke geluiden te produceren. Deze geluiden moet je echt ervaren en daarom is ervoor gekozen om tijdens deze trailer geen beelden van zijn show te gebruiken. Niek Boes heeft door ons een promotiefilm laten maken die ervoor zorgt dat de kijker de show in het echt wilt ervaren.

Concept

The ultimate experience

The ultimate experience is een campagne dat in samenwerking met Yn Crossmedia is gerealiseerd. De campagne geeft de kunsten van Niek Boes een persoonlijk verhaal. In de trailer ontdek je dat Niek al op jonge leeftijd geluiden vangt en opslaat om deze vervolgens aan het publiek te presenteren.

Promotiefilm-Niek-Boes-Concept
Promotiefilm-Niek-Boes-Opnames-en-Montages

Opnames & montage

Locaties

De opnames van Niek Boes hebben op verschillende bijzondere locaties plaatsgevonden. Zo zijn er beelden geschoten op het TT-Circuit Assen en op Vliegbasis Soesterberg. In de trailer is veel gespeeld met het licht en de op maat gemaakte audio, om het verhaal een extra beleving mee te geven.

De video

Trailer "Niek Boes"

Bekijk hier de promotiefilm

Trailer ''Niek Boes''
“Devion weet wat het doel van een promofilm moet zijn. Zij hebben dit op een ongelooflijk creatieve manier naar een prachtig eindresultaat gebracht. Hulde!” - Niek Boes, Niek Boes Productions

Ook een promotiefilm laten maken?

Doen we graag :)
photo
Bel of mail Sietse
Info & prijzen