Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

MKB Brandstof

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptTekenen & animerenDe video

Strategie

Toon het gemak

MKB Brandstof heeft verschillende diensten en producten voor ondernemers met 1-10 auto’s. Een nieuw product is dat de klanten van MKB Brandstof naast het eenvoudig betalen van parkeerbeurten op straat nu ook achter een slagboom gemakkelijk kunnen afrekenen. De animatievideo toont het gemak van het parkeren met een MKB Brandstofpas en richt daarnaast op het enthousiasmeren van potentiële klanten.

Concept

Spreek de doelgroep aan

Het concept is gericht op het duidelijk naar voren laten komen van de voordelen van de MKB Brandstof-app. Zo hoeft men geen parkeerbonnen meer te bewaren en/of te wachten om af te rekenen bij een parkeerautomaat. Daarnaast toont de video een kleine instructie hoe het parkeren met de app werkt. Op deze manier komen instructie en promotie heel mooi samen in een video.

mkb_brandstof_interactie

Tekenen & animeren

Look & Feel

MKB Brandstof heeft een duidelijke look & feel. Deze huisstijl is aangehouden en verwerkt in de video om de herkenbaarheid van het merk zo groot mogelijk te houden. Daarnaast zijn er interactieve actiebuttons toegevoegd aan de video. Op deze manier kan de kijker direct na het kijken van de video overgaan tot de gewenste vervolgstap. Hierbij heeft de kijker een keuze uit de volgende drie vervolgstappen; downloaden van de app voor Apple of Android of als men nog geen MKB Brandstof pas heeft starten met het aanvragen hiervan.

De video

MKB-Brandstof

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen