Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
M2 Printing
M2 Printing Promotievideo
Loading
M2 Printing
M2 Printing Instructievideo
Loading

M2 Printing

Videomarketing
Mixed styles
Merk identiteit

Klantwens

Meer naamsbekendheid

M2 Printing is een jong signing- en printbedrijf gespecialiseerd in groot formaat printen en het leveren van allerlei soorten reclamemateriaal. Flexibiliteit en kwaliteit zijn belangrijk in deze industrie en dat zijn juist punten/zaken/dingen waar M2 in uitblinkt. Met onze video’s willen we M2’s naamsbekendheid vergroten en hun diensten zo goed mogelijk presenteren.

Concept

Jong en dynamisch

In de bedrijfsvideo’s is de huisstijl van M2 Printing belangrijk. Daarom is deze volledig doorgetrokken in zowel animatie als live action. Vrijwel alle elementen van de video hebben een speelse en dynamische sfeer. Daarnaast maken we gebruik van echte werknemers om zo dicht mogelijk bij de cultuur van de organisatie te blijven.

Combinatie van animatie en live action

Snel en krachtig

We hebben gekozen voor zowel live action als animatie. Alle scènes zijn zorgvuldig uitgedacht en gaan vlekkeloos in elkaar over. We zien volledig geanimeerde scènes, liveaction scènes en momenten waarop animatie over de beelden heen is geplaatst. De edit is uptempo waardoor de video snel en krachtig is.

M2 Printing

Video's
“We zijn zeer tevreden! Devion heeft een team van specialisten en is zeer professioneel. Aan alles wordt gedacht en tot in de puntjes voorbereid. ” - Tijs Evers, Strategy & Marketing Manager

Ook een video laten maken?

Doen we graag :)
photo
Bel of mail Arjaan